329077.jpg
 
Mun alkoi heti sormia syyhyttää tuo väriteema, joka on vielä hauskasti erilainen kuin viime vuonna. Hyvä idea sekin, että kukin jakso kestää aina 2 kuukautta. Nyt ehkä onnistuu vähän isompienkin projektien teko valmiiksi asti.
Erikoisin jakso on tuo kesä-heinä, ainakin mulle aika epätyypillisiä värejä kesällä ovat musta ja punainen. Toisaalta kutkuttavan mielenkiintoista juuri siksi ja metallicatkin siinä hauskasti tuomassa maustetta!
 

331762.jpg

Mä jo tietty kaivelin lankavarastoistani ekan Spectrum-kuukauden inspiksiä. Sini-valko-harmaita lankoja löytyi, itsas ainakin kolmet sukkalangat!! Steppiä, Bambua, Sisua.... Joten....
 
Suunnitelmana vois olla tehdä jokaisessa Spectrum-periodissa ainakin yhdet sukat. Muuten en vielä tiedä, suunnitelmat varmaan muotoutuu matkan varrella. Saa sitten nähdä aikanaan, mitä syntyy.
 
 
Mukavaa, kun moni muukin suomalaisneuloja on päättänyt lähteä Spectrumiin mukaan. Tällä kertaa yritän itse aktivoitua myös Spectrumin kuvagallerian suhteen.
 
329077.jpg
 
I've already made some plans for the Project Spectrum 2.0. At least I think I'll knit some socks on each period.
I found some blue-grey-white sock yarns, so propably I'll start with them. 
In fact, I already started.....just because I'm so excited in the Colour Project with the new rules and interesting colour combinations.
 
331763.jpg
 
Verryttelin siis jo vähän verestämällä vanhaa jämälankojentuhoamissysteemiäni. Vähän on horteessa vielä, mutta ehkä se tästä vielä lähtee sujumaan. Kuinka ollakaan lankalaatikosta löytyi monenlaisia langanpätkiä juuri oikeissa väreissä!
 
Meemulle ja AnneP:lle lähetin muuten perjantaina bongauspaketit.
Vattumatoa viel huhuilen, osoitteen tarvitsisin, jotta voisin postittaa arvontapalkinnon sulle!
 
Naputtelin muuten viikolla Wool-kaulurin silmukkamääriä ja ohjeentynkää tänne.