Sain siis tänä aamuna valmiiksi Suvipuseroni.

Koska pusero tulee olemaan yötä päivää ylläni, en pysty kuvaamaan sitä. Tai, no jos joku viitsisi huomenna fotoilla mua.. Huomisesta puheen ollen, aion aamulla ensi töikseni aloittaa uuden puseron samalla ohjeella - vaikka äidin huivi pitäisi kyllä ensin kaivaa esille..

Kokeikaapas muuten Ullan ohjetta. On ihan yliveto! Vai pitäiskö sanoa ylösalaisinveto!! Kiitos Ulla ja suunnittelija Johanna!

Lankaa meni joko vajaa viisi tai vajaa kuusi kerää Novitan Suvia. Laskut kertoi, että oli viides kerä menossa, mutta vaaka väitti painoksi melkein 300g. No ei paha kumminkaan. Ei mennyt montaa päivää neuloessa, oli hauska tehdä ja tykkäsin aivan älyttömästi paitsi ohjeesta, myös lopputuloksesta. Ideoita pursuaa nyt ikkunoista ja ovista, mitä kaikkea aion sillä mallilla vielä tehdäkään......

Saapi ilmoittautua edelleen mukaan neulojamaskottikisaan! Ja osallistua saa, vaikkei olis ilmoittautunutkaan :). Kisa-aikaa voidaan mainiosti pidentääkin, niin ehtii sitten saada muut tähdellisemmät työt alta pois.

Huijasin. Otin sittenkin kuvan, mutta eipä tuo nyt kovin kummoiselta näytä roikkumassa :(. Vähän kavensin vyötärön kohdalla ja pidensin helmaa pari senttiä, hihoja sen sijaan lyhensin M-koosta. 

84264.jpg

Puseron perusmalli, eikä ainoatakaan saumaa ommeltavana. Siinä se!