Aloitin tooodella hyvissä ajoin, peräti edellisenä iltana nimipäivälahjaneuletta isommalle neidolle. Siinä kävi (yllättäen?) kuitenkin sen verran kökkäreisesti, että pienennyssäätöjen jälkeen boleroisesta näytti tulevan turhankin pieni. Koska Novitan Teddyä on "aika ikävä" purkaa, muutin suunnitelmaa lennosta ja päätinkin tehdä bolerosta villatakin pikkusiskolle.
 
Nyt on sitten molemmilla tytöillä Teddyä.
 
Malli on nimeltään Shrug This*, se  löytyy täältä ja Ravelrystäpä tietenkin sen bongasin. Ihan mahoton paikka tuo äRRä. ToDo-lista kiertää jo korttelin ympäri :).
 
 
2421633776_30be0421ed.jpg
 
2420820257_bb7c970c99_m.jpg
 
 
Pienempi bolero:
Lanka: Novita Teddy 200 g
Ohje: Shrug This (tai oikeastaan That, kun menin muokkailemaan....)
Puikot: 6 mm
Koko: 110 cm
Muuta: Tästä tuli siis vielä pienempi kuin alun perin oli tarkoitus. Tein raglanlisäykset ilman langankiertoa (siis neuloin sen silmukoiden välisen langan vain) ja otin naftimmat puikot. Koska joka tapauksessa otin käyttöön toisenkin kerän, päätin tehdä sen loppuun asti. Pituus määräytyi täsmälleen langan riittävyyden mukaan. Eipäs jäänyt jämiä tästä työstä.
 
 
 
2420821273_ce94a4c13c.jpg
 
Isompi bolero:
Lanka: Novita Teddy 125 g
Ohje sama kuin ed.
Puikot: 7 mm
Koko: XXS / 150 cm
Muuta: Nami!
 
 Niin, tavallaan tämä on tehty jämälangoista. Aloitin nimittäin joskus tuosta Teddystä liiviä, mutta siitä tuli niin huono, että epätavallista kyllä, päädyin purkamaan mokoman liivinalun. Teddy meni purkaessa kuitenkin niin totaalisen solmuun, että lopulta oli pakko katkaista lanka ja laittaa osa työstä roskiin. Siitä purkulangasta ja 2 kerän jämistä on tämä tehty, mutta ei nyt ehkä ihan puhdasoppinen jämätyö kuitenkaan. Nätti silti :).
 
2420821723_b3c80a6b25_m.jpg
 
 
Sit mä sain tänään ihanaaaaa-lallallaaa postia! Täng You Ilu neulomismatskusta ja etenkin ällistyttävän nopiasta palvelusta!!
Koska olen myös ollut niin reipas, että pesin tänään meidän akkunat, saan siitä palkaksi just kohta neuloa jotain IhAnAaaaaa!
Kuva vaan ei tee oikeutta, mut toisaalta, näin en saata lähimmäisiäni pahoihin kiusauksiin... ehkä. Kuvan klikkaaminen tapahtuu siis jokaisen omalla vastuulla :).
 
2420820783_1989fe24a0_m.jpg
 
 
Meillä juhlitaan viikonloppuna kuopuksen synttäreitä, joten voi olla, että joudun peräti siivoamaan langat ja puikot peittämästä kaffipöytää. Parasta onkin siivota ne itse, ties minne muuten katoaisivat!
 
Jokos on ekat jätskit nautittu ulkosalla? Me jo nautiskeltiin tänään haravointitauolla. Tuntuipa keväältä! Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!!