Bongasin taannoin  tasaluvun ja voitin taas!
Olen viettänyt sisäpäiviä lähes koko viikon ajan potilaiden kanssa, joten tekipä erityisen hyvää päästä perjantaina käymään vähän ulkona talosta - postireissulle!
 
Tässä paketissa olikin oikein kenkälaatikollinen ties mitä mielenkiintoista.
Langoista kaikki muut paitsi Kuura ovat ihan uusia tuttavuuksia, joten onpa hauska ryhtyä pähkäilemään, mitä näistä voisi syntyä.
Kortin kehotusta noudatettiin hyvin, siis suklaatia maistoimme porukalla. Langat voidaan jakaa (kuulemma) niin, että mä neulon ja muut saa sitten käyttää niitä valmiita töitä :).
SuurKiitos Katri!!
***
 
On vähän tyhjä neulomusolo hiihtoloman alkajaisiksi. Tajusin, että ekaa kertaa tämän blogielämän aikana mulla ei ole hiihtolomalla mitään suurta neulomusprojektia!
 
Kolme vuotta sitten oli Olympialaiset, kahtena viime vuotena oon (enemmän tai vähemmän) urakoinut Lankahamstereissa. Nyt ei ole mitään velvollisuusneuletta - hyvä niin. Tänään juuri hain tulostimeen mustetta, jotta pääsen sentään jatkamaan Kevätpäiväntasaushuivia.
 
 
 
 
Ettei jäisi viime tinkaan; Oikein Hyvää Ystävänpäivää kaikille!
Hyvää hiihtolomaa myös, ken sitä nyt viettää!! Muistakaas ulkoilla - sitten jaksaa taas paremmin neuloakin, vai mitä Silmänisku!