Anteeksi, jos edellinen kirjoitus vaikutti hieman äkkiväärältä. Tänään on ollut vähän hankala päivä, kun olin lupautunut muutamiin puolipakollisiisn juttuihin. Lisäksi meillä edelleen sairastellaan.

Tykkään ehdottomasti touhuta tässä lapastelussa, mutta rajallista on aika. Toisaalta en halua omia tätä hommaa pelkästään itselleni, jos löytyy muita halukkaita lapasteluorganisaattoreita. Siksi haluan antaa mahdollisuuden muillekin, joten rohkeasti kommentteja kehiin! 

Ymmärrän vallan hyvin sen yhteisblogin idean ja olisihan jo nyt tehdyissä lapasissa ainesta vaikka kuinka upeaan kuvakavalkaadiin, mutta koska mulla itselläni ei ole mahdollisuuksia sellaiseen sitoutua, en voi sellaista tietenkään automaattisesti luvata.

 

Enivei,  tänään ovat ilmoittaneet tuoreita lapastelutuloksia:

Maarunen, Hannaliini, KatiijaJenny+ toisetkin,   Kangaskasa, Pikku-Kettu + JaanaM.

Maarunen on saanut valmiiksi hahtuvatumput, samoin oma ensimmäinen hahtuvakokeiluni onnistui.

VAU kaikille, lapaset on kyllä kaikessa pienuudessaan hieno asuste!

Palailen vielä illemmalla ja täydennän tuloslistaa ;).

Vaikka eilen laskeskelinkin noita valmistuneita, älkää ottako mitään paineita. Tämä ei ole kilpailu, vaan lystinpitoa!! Eiks vaan?

Edit: MustikkaTuulia ja Villasukka ovat jo ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi avustajiksi, joten...

Oma-aloitteisuuttakin nuo kuvatgalleriat ja blogit edellyttävät jonkin verran, eli Bloggeriin kutsutaan halukkaat mukaan ja kukin saa sen jälkeen kirjautua lapastelijaksi ja Bloggerin käyttäjäksi. Sen jälkeen kukin kirjoittaa omia postauksiaan.

Samoin Flickrin käyttäjäksi käsittääkseni pitää kirjautua, sen jälkeen on sitten kätevää latailla kuvia.

250352.jpg

Lista olis taas päivitettynä :)