Lisäsin nyt tuon Captcha-systeemin eli kirjaintarkisteen kommentteihin. Jospa näin vähän vähenisi kommenttien mukana tuleva roskaposti. Harmi sinänsä, koska musta on tylsää naputella noita kirjaimia kommentoidessa. Toivottavasti jaksatte kuitenkin edelleen moikkailla :).

EDIT:

Sanatarkisteen voi ottaa käyttöön menemällä blogin hallintasivulle -> Blogin asetukset -> rastita kohta: "käytä kommentoinnissa sanatarkistetta roskakommenttein estämiseksi" ja lopuksi "tallenna".

Joulukalentereistä oli tuolla ed. kommenteissa puhetta ja meillä ainakin viime vuonna toimi sekin, että muksuilla oli omat paperikalenterit ja sit sukat, joihin ihan sattumalta joskus ilmestyi jotain pientä mukavaa.

Oletin, että suklaakalenterien puuttumisesta olis tullut vähän palautetta, mut yllättäen ei. Toisaalta, herkuteltiin sit joskus esim. viikonloppuaamuina ihan "oikealla" suklaalla. Eihän ne kalenterin namut paljon miltään maistu. (Paitsi iskän ja äiskän salainen konvehtikalenteri :D.)

Millään en enää jaksaisi ihan joka päivälle - neljälle tenavalle - täyttääkään oikein pussikalenteria, niin kuin joskus tehtiin. Lorutkin piti aina keksiä viime tingassa vihjeeksi. Eli nytkin luultavasti joskus sukkiin ilmestyy jotain ja joskus ei. ja se, mikä ilmestyy, saattaa liittyä esim. joulukorttien postittamiseen, koristeisiin, askarteluun jne. Piparinleipomispäivänä kalenterista löytyy piparimuotteja jne.

 

Nyt mua vaivaa pieni neulomisblääh, taitaa olla liikaa keskeneräisiä. Jotain on valmiinakin, mutta kun en viitsi yhtä lapasparia kerrallaan huovuttaa, niin ne nyt odottelee kylpykavereita.

Neulomisbläähhiin varmaan auttais jonkun uuden kivan aloittaminen. Toisaalta se kuitenkin pahentais tuota keskeneräisyysbläähhiä, joten umpikujassa ollaan. Jotain pitää siis saada ensin valmiiks.

Laitetaan nyt yks kuvakin.

248401.jpg

Nää odottelee kylpyä.

Heissulivei!