Tällä kertaa täällä nähdään pään ja varpaiden lämmikettä.
Sukkasato ja Heinälato karttuu parilla pitsisukkia:
 
 
 
 
Waving Lace Socks 
Ohje: Evelyn A. Clark (ravlink)
kirjasta Favorite Socks / Interweave (klik)
Lanka: (74 g) Ilun, mutta vyöte on kadoksissa, joten tarkemmat tiedot lisään myöhemmin. Klubilanka kumminkin viime talvelta/ keväältä.
Puikot: 2,5 mm (met.)
 
Näitä sukkia oon neulonut ihan rauhassa pätkän kerrallaan. Vaikka olenkin aika monessa asiassa vähän hätähousu, joskus on kiva tehdä jotain oikein nautiskellen. Kuten vaikka kutoa pitsisukkia ohuesta kauniista langasta, ohuilla puikoilla. Mulle.
Lanka on juuri sopivan kirjavaa, eikä se onneksi hävitä tuota mallikuviota  näkyvistä. Tykkään näistä, maltankohan käyttää ;).
 
Mallikuvioiden erityisen hyvä puoli on, että eipäs tarvitse laskea kerroksia :D.
 
Ei ihan helppo homma saada tämän langan oikeita sävyjä ruudulle :).
 
On noita sukkia kaks. Parilliset kuvat vaan oli rumia kaikki.
 
 **
 
Viime viikon lopulla alkoi olla tosi viileää aamuisin. Kuopus kaipasi pyöräilykypärän alle pipoa. Korvilla varsinkin oli oikein vilu, mutta entinen korvaläppäpipo ei kuitenkaan käynyt, kun siinä on iso tupsu, joka ei mahdu kypärän alle.
Onneksi on olemassa nuo suosikkilistat. Sieltähän se taas löytyi se just oikea myssymalli; Thorpe.
 
 
Thorpe
Lanka: Austermann Bambou Soft
+ Teeteen Primavera yht. 60 g
Puikot: 4 mm
Koukku: 3,5 mm
 
Lanka ja puikot oli alkuperäistä mallia ohuemmat, joten tein yhden ekstralisäyskerroksen. Piti sitten soveltaa korvaläppiäkin hiukan, mutta hyvä pipo tuli. Neuloessa tuo pinkki tuntui kyllä melkoisen... PINKiltä.
 
 
 
Mutta kyllä se hyvin passaa meidän neidille. Ihanan pehmeä tämä on päässä ja malli sen verran kiva, että taidan tehdä samanlaisia vielä lisää! Reunukseen virkkasin Teeteen Primaveraa. Onhan tuo vähän keväinen väriyhdistelmä, mutta tulkoon seuraava sitten vaikka vähän syksyisemmissä sävyissä :).
 
 

Supersuurkiitos vielä edellisen postauksen monista kivoista kommenteista!  Niitä oli kiva lukea. Neulomisen iloa kaikille!!