Tai no, loma ja loma :). Armaalla Aviomiehellä loma alkoi nyt ja jälkikasvulla huomenna. Tiedossa on vielä kahdet joulujuhlat, toiset aamulla ja toiset illalla. Yhtä juhlaa koko päivä siis!

 

Jouluneuleet on semmoisessa vaiheessa, että voin jo melkein huokaista helpotuksesta. Prosentteina ilmaistuna kolmesta Must Vielä Tehdä -neuleesta Nro ykkönen on vaiheessa 98 %. Tarkoittaa, että vain päättelyt puuttuu, tässä tapauksessa  8 langanpäätä siivotaan mahd. nätisti piiloon. Tuli jotain oikein  pehmeää ja niin nätin väristä, että nämäkin ottaisin vaikka itselleni :). (Langankulutukseen 45 g.)

Must Tehdä Nro kakkoset on myös kohtuuhyvässä vaiheessa. Laskin eilen, että jos teen niistä 2/10 joka päivä, niin aattoon mennessä on valmista. Mutta hupsista, laskut meni uusiksi, kun tajusin tänä aamuna, että eihän niitä voikaan tehdä silloin, kun jengi pyörii tässä kotona. Oli pakko ottaa pieni kiirespurtitis ja niinpä nuo nyt ovat vaiheessa 80%, tai oikeastaan jo vähän enemmänkin.  Tekeillä on siis jotain semmoista, johon tulee kahteen erilliseen kappaleeseen yhteensä 10 jotain ja niistä on nyt 8 tehtynä ja loppu on sitten pelkkiä langanpäiden päättelyitä. Eikä tästä varmaan kukaan arvaa, mistä on kymysys :).

Must Nro kolmonen on jo tosi loppusuoralla sekin. Itse asiassa neulomista on jäljellä koko työstä vain muutama kerros, mutta viimeistelysäätämisineen lasketaan, että aboutti 90 prossaa tehtynä.

Toki varalla on pari muuta pienenpientä työtä, mutta niitä teen vain, jos mitään muuta ei kerta kaikkiaan enää ole tehtävissä!

 

Kotinurkissa touhuavien lomalaisten ansiosta tekemistä varmaankin riittää lähipäivinä eikä neuleita muutenkaan nyt taida tulla esittelyyn, kun ne oikeastaan kaikki kuuluvat pakettisalaisuuksien piiriin. Bloggailu saattaa siis jäädä melko vähiin - tai sitten ei. (Tännehän kannattaa tietysti tulla vähän laimentamaan stressintunteita, jos vaikka jostain syystä meikämuorilta alkaa ylihuomista leipomuslistaa tehdessä skootteri karata sormikkaista...)

Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin aika vahdikkaalta tämä lähielo, joten varmuuden vuoksi toivottelen jo nyt kaikille mukaville, ihanille, mahdottoman kädentaitaville ja käteville blogitutuille, sekä -kavereille, ystäville, vieraille, kylänmiehille ja naisille, siis ihan jokaikiselle:

 

Oikein ihanaa, rauhaisaa ja lapsenmielistä joulujuhlaa!!