Nyt on lämpömittari vajonnut todella alas. - 26 astetta! Brrrrr. Hyti-hyti.

Öljysäiliön pinta taitaa vajota samaan tahtiin, onneksi sentään on varaava takka olohuoneessa ja vinot pinot polttopuita varastossa. Oikeastaan vallan kodikasta :D. Tänään ei sitä paitsi tarvinnut kolata lunta!
 
 
Doily Style Dish Cloth
Lanka: King Cole Bamboo Cotton 25 g / riepu
Puikot: 3,25 mm
 
Tässä on taas valmistunut jokunen tiskirätti. King Cole Bamboo Cotton on tosi kivaa lankaa ja viime viikolla hoksasin, että voisihan tästä neuloa jotain muutakin kuin riepuja. Jonkun oikean vaatteen, vaikka kesäksi. Mikä ihana värikin! Turkooseja rättejä on kolme ja kerästä saa vielä neljännenkin, jahka ehdin aloittaa.
 
 
Teeteen Cacao -langasta neuloin Silmu& Solmuun mallikaulurin, mutta en yhtään muistanut kuvata sitä. Hö. Tosin kaulurin idea oli, että luodaan 120 silmukkaa ja neulotaan puoli metriä putkea sekä päätellään silmukat. Se oli siinä.
Puuduttavaa neulottavaa, mutta lanka kyllä oli ihanaisen pehmeää.
 
 
Kauluri, ohje Moda 5/2010
Lanka: Teetee Cacao 73  g
Puikot: 5 mm
 
 
 
Lämmintä vaatetta näköjään tarvitaan yhä edelleen ja hamsterihelmikuukauden kunniaksi mullakin on nyt puikoilla omista varastoista paksuja lankoja. Parhaalle ystävälleni, omalle siipalleni sain aloitetuksi monet kerrat luvatun villapaidan Novitan Isoveljistä.
 
 
Laitan aina langanpätkän merkiksi, mistä kohdasta aamusella/uutena päivänä aloitan.  Vajaan kerällisen näyttää neule pidenneen päivittäin. Nyt tosin tahti taas hidastuu, kun en kerkiä neulomaan yhtä paljon kuin viikonloppuna säitä pidellessä. Ei sitä kädetkään kestä liikaa neulomista.
Tästä paidasta on muuten hihoja neulottuna jo melkein puoli metriä. Tein ne ensin, mutta joudun varmaan vielä vähän jatkamaan ennen kappaleiden yhdistämistä. Mikään ei ole niin kamalaa, kuin liian lyhyet hihat, sanoo Mies.
Mutta sille ei meinaakaan löytää kaupasta tarpeeksi pitkähihaisia vaatteita.
 
 
 
Sitten laitoin taas suuria silmukoita vieri viereen, tarkoituksena käyttää mahdollisimman vähiin paksuja huopuvia lankoja. Mitähän tästä tulee? Pääasia on, että yksi sängynaluslaatikko on jo tyhjentynyt, enkä vielä ole ostanut yhtään lisälankaa, vaikka läheltä jo piti :). Teki niiiiin mieli saada vähän kirkasta oranssia...
 
 
Pitäkää peukkuja, että kädet kestävät nämä painavat neuleet. Eilen jo vasen olkapää vähän vihastui, kun innostuin neulomaan lämpimikseni niin pitkään ja hartaasti. Pitäisi kai välillä vaihteeksi piipertää jotain pientä ja sievää.
 
 
 
 
Oikein erityisen hyvää ystävänpäivää kaikille neulojaystäville ja hyvää viikonjatkoa! Kiitos kivoista kommenteista myös.