Oli tietysti ihan pakko tarttua puikkoihin ja saada vihdoin jotain valmistakin. Itse asiassa aika moni työ onkin ihan viittä tai ehkä kymmentä vaille valmis. Ongelmahan on vain siinä, etten tee niitä valmiiksi, vaan aloitan uusia. Kuvanoton jälkeen löytyi vielä nurkista lisää...
1237984669_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
 
Nyt tartuin kuitenkin ensin bambuiseen tiskirättiin, josta puuttui vain reunusvirkkaus. Yksi ainokainen riepuriepu näytti sitten kuitenkin niin orvolta, että otin ja kutaisin sille kaverin.
Eka riepu, tuo bambuinen on oikeastaan koetilkku. Tarkoitus olisi nimittäin löytyää kiva mallineule tai -virkkuu johonkin vähän isompaan työhön. Sitä etsiskelen testailemalla erilaisia mallineuleita ja niitähän on kätevää testata juuri näihin pölyriepuihin.
Kaverina on Lidlin Coloradosta neulottu korinpohjahko ilosenkirjava keittiön piriste.
 
Pölyriepu (tiskirätti)
Novita Bambu 18 g, puikot 3,25.
Malli: Oikein, nurin -kirjasta
Välityö ja heti vaan käyttöön!
 
Pölyriepu nro 2
Lidlin Colorado 30 g, puikot 3,5 mm
(40 s.)
Korinpohjaa. Iloista mieltä keväiseen pölyntorjuntaan Kieli ulkona!
-
1237984728_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
-
 
Vauvannuttu
Novita Wool, jämäkeriä satunnaisesti raidoittaen 78 g
pyöröpuikko 3,5 mm
Ohje ja pyörö (linkit myöh.)
 
 
Vauvannuttu nro 3 valmistui siis myös. Se ei varsinaisesti kylläkään vähentänyt keskeneräisten neuleiden lukumäärää, sillä aloitin saman tien uuden.
Pyörö ja resori on kyllä tylsää, mutta tuo nuttu on silti oikein kätevä neule kassissa mukana kannettavaksi. Neljä nuttuahan ajattelin joka tapauksessa tehdä Etiopiaan. Tuon turkoosin jo raportoinkin aiemmin, nyt sekin kuvassa mukana.
 
 
Juuri nyt on aktiivisesti puikoilla yksi lahjaneule. Aloitin sen jo ajat sitten, mutta se hautautui jonnekin, kun "ei sillä ole mitään kiirettä". Vaan kohta on...
Siispä sukkia kutomaan!
Oikeesti tänään ei taida ehtiä paljon sukkia kutomaan, sillä muutakin säpinää riittää. On oikea harrastustehopäivä ja vielä pitäisi ehtiä palloilijoitakin kannustamaan. Nyt siis ensimmäiseksi sapuskaa vääntämään. Tarkoitus on ajan kanssa palata tunnustuksiin.. mtta nyt on jo hoppu!