Siivoaminen on....hmmmmm.... ainakin hyödyllistä. Mutta on se rasittavaakin. Takkahuoneen laatikoita raivatessa löytyi kaikenlaisia tavaroita, kuten esim. käsityölehtiä vuodelta X ennen Y:tä, paaaljon kivoja lankoja ja kankaita, kassikaupalla materiaalia eskarin askarteluihin jne... Ja tietenkin UFOJA! Argh. Uskaltaakohan enempää penkoakaan? En tosiaankaan haluaisi löytää enää yhtään ainutta ufoa. Jotkut saa jo kohta kaikki ufonsa tehtyä, multa niitä sikiää vaan lisää koko ajan :(.

Eilisen "siivouksen" ufosaldo oli yksi pariton lapsen villasukka, yksi jo tiedossa olevan ufon hiha + pussillinen Linnea-lankaa (60% puuvilla, 40% pellava) muutaman vuoden takaa ja samassa pussissa tietenkin aloitettu neule Linneasta. Muistan kyllä, miten ensin tykkäsin ajatuksesta pellavaneuleesta, mutta kun olin langat ostanut, ei mistään löytynytkään sopivaa ohjetta. Yksi sitten puolipakolla piti aloittaa, mutta kai se oli jo silloin tuhoon tuomittu yritys.

Mutta nou hätä, mullahan on nyt just passeli ohje, tähänkin!! Kts. Ulla!

Kuopus halusi syöttää kalaa ja viedä sen sitten uimaan.

85089.jpg

Nyt fisu kai uiskentelee jossain verkossa ja se tarvis kuulemma kavereita. Ja silmät. Oliskohan siinä maskotin ainesta.....

85091.jpg

 

Ylösalasraglan nro 2 menee/tulee tässä:

85090.jpg

Teen tätä jo pikkasen soveltamalla, että säilyy mielenkiinto.

Ja taas sain ällistyä. Oon tähän asti vähän karsastanut tuota Tennessee lankaa, kun se näyttää semmoiselta kiiltävältä nirunarulta, jota on ikävä neuloa. Mutta koska esikoisen värivalinta oli ehdoton, ei auttanut muu kuin ostaa kiltisti Tennesseetä ja alkaa neulomaan. Sepä onkin oikeastaan mukavaa neulottavaa ja nätti pintakin syntyy. Välillä tosin täytyy ruuvailla noita kierteitä pois, mutta ei ihan hermostumiseen asti sentään. (Vielä.)

Tänään onkin sitten kiirus iltapäivä tiedossa, kun on futistreenejä ja jumppanäytöksiä, mutta jos taas huomenna pääsis jotain neulomaankin.