Siivoilin taas blogista vanhoja sivupohjia sun muuta. Kaikkea mahdollista sälää tänne kertyykin. Kokeilin myös yhtä uutta pohjaa, alkaa tämä lumimaisema jo vähän kyllästyttää näin kevätauringossa. Voi olla, että etsiskelen uutta pohjaa vielä lähiaikoina ja testailen, sorry mahdolliset haamuilut siis.

 

Uusi Ullakin näyttää ilmestyneen. Täytyy tutustua ajan kanssa, löytyiskö sieltä jotain toteutettavaa.

 

Jos ei pian ala mun käsityöt edistymään,  on pakko aloittaa ainakin 3 uutta. Yhden työn taktiikka ei sovi mulle kovin hyvin, etenkin, jos se ainokainen on aivotyötä vaativa. Ainakin yks aivoton pitää saada alulle, koska mun elämä nykyään selvästi suosii ja vaatii tuota aivotonta tekemistä käsille.

Huomasinäskettäin, että meidän pojille en ole aikoihin neulonut mitään pipoa kummempaa, jospa sieltä löytyisi jotain kiinnostavaa tekemistä. Siinä on kyllä sama juttu kuin vaatteidenkin kanssa. Tytöille löytyy usein kaikenlaista pientä kivaa, mutta poikien vaatteet ei samalla tavalla useinkaan houkuttele (heräte)shoppailemaan. Langoissakin näkyy kertyvän nurkkiin paljon enemmän tyttövärejä - etenkin näin kevään lähestyessä. "Otanpa nyt vähän tuota ja tuota, jospas tekisi tytöille kesäksi jotain kivaa. Jos en muuta keksi, niin virkkaan vaikka käsilaukun.."

Oonkohan mä vähän epätasapuolinen.. Nyt on sitten aika korjata asiaintila!

Taitaa se tosin osittain johtua siitäkin, että tytöille tavallaan käy paremmin neulotut/virkatut asusteet, valikoimaa on ikään kuin enemmän. Muutosta kaivataan tähän poikien sorsimiseen. Lankakaappia penkomaan siis!