Pidensin helmaa vähäsen, joten tämä käy kummin vain, tunikana tai hamosena.

2259685527_e068963394_m.jpg

Meikäläisen kukkaset muistuttaa enemmän palmuja kuin kukkasia :D.

2259685867_36b488df6a_m.jpg

Lankaa meni 220 g ja neuloin suunnilleen samalla ohjeella kuin keltaisenkin. Silmukkamääriä vähensin aavistuksen, joten tämä on nyt lähempänä kokoa 104 cm. Lisään nämä silmukkamäärät jossain vaiheessa tunikan ohjeeseen. Ilmoittelen siitä, kun muutokset alkaa olla valmiina, ja laitan ohjeen entisten jatkoksi myös Neulenuotteihin.

 

Nopeatekoinen työ, varsinaisen neulomisen aloitin perjantai-iltana ja sunnuntaina se oli vamis. Helman virkkaus vaati vähän pohdiskelua, joten hamonen odotti eilisen päivän viimeistelytöitä. Helmaan virkkasin lopulta joka toisen krs:n Coatsin Lyric-puuvillalangalla, niin saatiin vähän väriä kolttuun :). Kun nyt ei voinut kaupasta hakea vaikkapa valkoista Samosta raidoiksi.

2259685191_3e91601f06_m.jpg

 

Kyllä, mä tykkään tästä hamsterikuukauden "puolipakosta" miettiä olemassa olevan lankavaraston mahdollisuuksia. Niin usein tulee mentyä siitä, missä aita on matalimmillaan. Kaupasta tulee haettua lisää raitalankaa, tai peräti kokonaan uudet hamelangat heti kun hiukankin mieli tekee. Kun kaappejaan vähän enemmän penkoo, niin kyllä sieltä kuitenkin yhtä ja toista käyttökelpoista löytyy.

Eilisen illan harmittelin, kun ei mun Isovelilangoissani ole lapsille sopivia värejä. No, kaapista onneksi löytyi joulun jäljiltä karkkivärejä. Arvannettekin jo, mitä muuta meillä tänään kokkailtiin kuin kalasoppaa :).

 

1249608.jpg

Niin, hamstereihin tulee 220 g Samostunikasta ja lisäksi viikonloppuna valmistui toinen Golden Compass Hat. Hattu syntyi kolminkertaisesta Sandnesin Alfasta, jota meni 120 g eikä se ihan piisannutkaan, vaan loppuun piti ottaa avuiksi tavallista Seiskaveikkaa. Kuvaan, jahka muistan ja ehdin, lakki on tietysti ollut jo käytössä ja kuivuu kai kylppärissä.

Nyt potilaita holhoamaan, koska  meillä kuuluu köhköh siellä ja köhköh täällä. Atschiu! Kraah.