Meidän koululaiset vietti tän päivän lenkkeillen hyvän asian puolesta ja me mentiin kuopuksen kanssa vähäksi aikaa mukaan, Kuopuksen mielestä se oli  Unissakävelyä.
Unicef-kävely oli siis kuopuksen korvissa kääntynyt unissakävelyksi. Neitinen odotti myös paikalle saapuvaksi  Hra Hakkaraista, joka ei valitettavasti ollut ehtinyt mukaan, vaikka paikkakunnan kuuluisin unissakävelijä onkin. Hyvälle asialle kuitenkin saatiin hyvä potti kerättyä.
 
*
 
Päällimmäinen huivintarve taisi mennä multa taas ohi. Ryhdyin ihan tosissaan miettimään, että käytänkö mä muka niitä kolmiohuiveja koskaan. Takin päällä kaulaliinana kyllä, mutta aikas harvoin muuten.
 
Nyt siis edelleen etsin ja mietin, mitä oikein ryhtyisin seuraavaksi tekemään. Virkun mainiota sipuli(peruna?)pussiakin hetken harkitsin, mutta ei siitäkään mitään tullut, kun en osannut päättää, mistä langasta olisin pussukan virkannut. Ei kai tuo mun sisustuksellinen silmäni ollut oikein vireessä tänään.
 
*
 
Mihin aika nykyään häviää? Joskus muinaisuudessa (vuosi sitten?) postasin joka päivä, välillä montakin juttua samana päivänä. Neuleita valmistui ja juttua piisasi, lisäksi hämärästi muistelen, että olen ehtinyt toistenkin blogeja kierrellä ja kommentteja naputella. Tempauksiinkin ehti paneutua. Nykyään en ehdi mitään.
Tai no purkaminen sujuu kyllä ihan kiitettävästi, se ei vaan oikein näy missään.
 
*
 
 
Neulenuotteihin lisään lähipäivinä bongauksia, on syntynyt parit  mukavannäköiset sniikkerit (ohje sniikkereihin). Mukavaa nähdä erilaisia versioita yhdestä ja samasta mallista. Sniikkereitä mun pitäisi tehdä itsekin lisää, niitä on jopa toivottu.
 
*
 
Myssyviikkojen  arvontaa luvassa (toiv.) huomenna!!
Poikamyssyjen arvonnan kanssa odotellaan vielä viikonloppuun, jos vaikka jollain sattuu juuri nyt olemaan syntymäisillänsä Se Idea.
 
*
 
Mää naputtelen nyt eri koneella, tällä wanhalla raksuttimella, eikä täällä nyt sitten ole mitään uusia kuvatuksia, mutta kesähattulaatikkoa penkoessa löytyi tämä viime kesänä virkattu kassi, josta tykkäänkin tosi paljon.
 
119475.jpg
 
Tää oli se, josta piti tulla tyyny joskus about 10 vuotta sitten, mutta tulikin Fufoilun ansiosta kassi viime kesänä.