Neuloo viikon, neuloo toisen, neuloo vielä kolmannenkin, mutta langat ei vähene ollenkaan. Mikä se on?
 
 
Tuo pääsiäisen aikaan valmistunut vaaleanvihreä Samospuserohan oli mukana jo jokunen viikko sitten turnausreissulla, toissa viikolla Helsinskissä ja lopulta yli viikonmittaisen lähes kiduttavan hihainkutomuksen jälkeen se sitten valmistui.
Tarkistuslaskennan jälkeen langanmenekkisaldoksi jäi 390 g.
Tässä kohdassa olin jo vähällä ääneen hämmästellä, miten onkin huhtikuu edennyt pitkälle ilman langanostolankeemuksia.
 
Tänään, sekunnin murto-osassa meikäläisen käsi vähän liikahti ja junnupallon kokoinen, 400 grammaa kevyt lankakerä vilahti ostoskärryyn. Noin vaan, sanaakaan sanomatta ja etukäteen ilmoittamatta!
Härskiä, sanon minä. Silkkaa salakuljetusta ja suhteetonta lankamatikkaa!
Ainoa lieventävä asianhaara lienee se, että langalle "on suunnitelma". Just joo, montakin.
 
Jokohan mä otan liian vakavasti noi lankagrammat? Taitaa tässäkin asiassa tieto vain lisätä tuskaa, kun ennen grammantarkkaa vaakaa lankoja tosiaankin kului ja ostettiin vain kerinä. Tämän päivän ostoshan oli todellisuudessa (vain) yksi kerä. No big deal!
 
 
Valmista saadaan nyt jonnin verran odotella, sillä Buttony on jäähyllä. Joka kerta, kun neulon sitä, tuntuu kurkkuun kasautuvan villamytty, kutittava.
Kolmasluokkalainen teki tilauksen yhdestä työstä ja odottaa kuin kuuta nousevaa sen etenemistä, joten appelsiinipuserokin joutui jonoon.
 

  

477401.jpg    497555.jpg 

Näistä siis pitäisi joskus syntyä jotain valmistakin. Arvatkaas huviksenne, mikä yhdistää näitä molempia neuleita tällä hetkellä? Tai siis erottaa ne valmistumisesta..

 
 
 
Huomasin juuri, että kevään juhlasuma on jo yllättävän lähellä. Oonko valmistautunut siihen neuleellisesti? No en tietenkään, joten kiirus taitaa tulla.
 
 
+ 400 g !