Seuraa raporttia valmistuneista töistä.

Step-sukat tuli valmiiksi ja niissä kävi tsägä. Vaikka aloitin toisen sukan just tasan siitä, mihin edellinen loppui, raidat meni melkein hermostuttavan täsmällisesti kohdilleen. Alun perin tarkoitus oli ei-täsmätä niitä raitoja, mutta minkäs teet.

348124.jpg

Austermann Step ja 3 mm eebenit, resori 2½ metalliset.

Sukat on siis identtiset, mun koivet ei :). Kummasti sitä oon minäkin ystävystynyt näiden ohuiden sukkalankojen kanssa. Tykkään noista sinisistä sävyistä erityisesti.

Tää on myös mun Spectrum 07 satoa ja todella hyvissä ajoin, toukokuuksi tehty lahjus! Toivottavasti sukkapari ei eksy toukokuuhun mennessä.

348122.jpg

 

Sitten melkein-ikuisuusprojekti. 6. perättäinen ylösalaisraglan meinasi hyydyttää mut. Tai oikeastaan se, että alkuperäinen idis puolipitkistä hihoista ei näyttänyt onnistuvan langan turhankin iloisen vähenemisen vuoksi. Joka tapauksessa valmistui sentäs tämäkin. Omat sovellutukset kaula-aukossa, raglanlisäyksissä ja helman sekä hihansuiden mallineuleessa. Ja mä teen vähän noita kavennuksia ja lisäyksiäkin matkan varrella, muistaakseni ohjeessa niitä ei taida olla.

Suosittelen tätä mallia kyllä edelleen lämpimästi jokaiselle. Pusero siis aloitetaan kaula-aukosta pyörönä, lisätään silmukoita tasaisesti ja jätetään kainalon kohdalla hihan silmukat odottamaan. Vartalo-osa neulotaan pyörönä alamäkeen ja lopuksi poimitaan hihan silmukat + kainalosilmukat ja neulotaan hihat.

Kuva on K-18 sarjaa, joten heikkohermoiset ja alaikäiset sulkekoon silmänsä. Toinen kuvavaihtoehto olis ollut tupla-alleilla. Ja lopuissa väri ihan kaamea. Todistuskappale nyt tämäkin.

348120.jpg

Ylösalaisraglan, ohje Ulla, lankana Novita Tennessee 355 g, puikot 3 ja 3½.

Mites muuten laittaisitte ylös langankulutuksen, kun tästä  300 g on tehty viime vuonna ja loput 55 tänä vuonna? Kai se langankulutus menee kokonaan tän vuoden piikkiin, selvyyden vuoksi.

 

Mulla on muutakin asiaa, mutta siitä illemmalla.

 

Pipoilu jatkuu Pipoviikoilla, täällä!