86937.jpg

Meen nyt seuraavaksi päättelemään langanpäät, muuten tää on jo ihan valmis. Kuvassa hihat oli vielä tekemäti, piti vähän sovittaa ja suunnitella, millaiset tehdään. Otin kuvan varmuuden vuoksi jo päivällä sovittaessa, koska  arvasin, että tuskin istun tähän naputtelemaan ennen kuin vintiöt on vuoteissaan.

Mallina (taas) Ullan ylösalaisraglan. Nyt tein lisäykset vähän eri tavalla, niin ei tullut niitä reikiä ja koko on S vähän vielä supistettuna. Helman ja hihansuut tein ihan sileää, jotta ne rullautuu. Hihoihin tuli myös valkoiset raidat (1 kpl).

Lankana on Novitan Tennessee, josta en ollutkaan ikinä koskaan tehnyt yhtään mitään. Saa nyt nähdä, millainen on käytössä ja kuinka se kestää käyttöä ja pesua.. Puikot oli 3½ Addit, jotka luisti just sopivasti. Lankaa meni vähän päälle kaks kerää, oisko tuollaiset 220g tuota punaista ja raitoihin sitten vähän valkoista.

Olen tosi iloinen tästä ohjeesta! Etsin jo taannoin kunnon peruspuseron ohjetta ja Ullan ylösalasraglan on pitkään ollut ToDo-listalla odottelemassa. JaanaMaa-blogissa näin tämän valmiina  ja kun kaupasta kerran sai niin edullisesti tuota Suvi-lankaa (josta tein ensimmäisen version viime viikolla) , niin palaset tosiaankin loksahtivat kohdilleen.

Seuraavaks voisin hyökätä yhden ufon (niin tai vaikka viiden, niitähän riittää...) kimppuun. Tai voisin ottaa äidin huivin (ups, joko se äitienpäivä tosiaan meni?) työn alle. Tai..... vitsit, kun on vaikea päättää. Yhtään Spectrumin vihreääkään en ole vielä tehnyt. Kummallista, koska tykkään kyllä vihreästä.

Kannattaa kyllä aloittaa uusi työ varmuuden vuoksi jo vähän ennen edellisen valmistumista, että ei tarvitsisi haaskata kallista neulonta-aikaa asian pähkäilemiseen.

Joku iisi telkkaneule nyt varmaan ens hätään.

 

Ihan sen verran vielä tuosta maskottikisasta, että vaikka kokosinkin nuo nimet edelliseen postaukseen, en tosiaankaan suhtaudu mitenkään näreästi, vaikkeivät "ilmoittautuneet" haluaisikaan olla mukana. Jos joku haluaa nimensä pois listalta, ilmoita ihmeessä! Toiv. kukaan ei ole suuttunut, vaikka laitoinkin nimet tuonne näkyviin :).