Aikani kuluksi oon taas neuloskellut tiskirättejä.
Ajattelin, että kuvaan niitä sitten isomman satsin kerralla, eihän sitä nyt ehdi joka luutua erikseen kuvaamaan ja mittailemaan.
 
No sitten tietysti kävi niin, että oltiin kyläreissuun lähdössä ja nappasin mukaani pinon tiskirättejä. Tuumasin, että siellä saattaa tulla neulotut rätit puheeksi. Jos sitten joku vaikka vähän kiinnostuu niistä, olisi mukavaa, jos olisi jokunen esittelykappale mukana. Niinhän siinä kävi, että koko pino tiksi tiskirättejä muutti uuteen kotiin.
Enkä mä tietenkään ehtinyt/muistanut niitä enää kuvata.
 
Enimmäkseen ne olivat taattua korinpohjaneuletta ja lisänä pari pyöryliäistä pinwheeliä. Kuva olis ollut sikäli kiva juttu, että siitä olisin voinut vähän luntata, monellakos silmukalla niitä aloittelin tai montako silmukkaa pinwheelissä oli, kun se oli sopivan mittainen.
 
Tein nimittäin taas vähän lisää tiskirättejä ja nekin matkustivat jo uuteen kotiin. Isommat lapsukaiset lähtivät sukuloimaan ja annoin luutut tuliaisiksi ekoilevaan huusholliin. Vilkuti vaan sinne Helsinkiin :)!
 
-
 
 
  • tiskirätti Pinwheel, Novita Cotton Luxus 26 g, puikot 3,25 mm
  • tiskirätti, Novita Cotton Luxus 18 g , korinpohja 35 s, puikot 3,5 mm
  • tiskirätti Pinwheel, bambu vaalpun.+vihreä 20 g,  puikot 3,25 mm
 
 
 
Sukkatuntumaa puolestaan haeskelin pienillä vauvansukilla. On muuten tosi vaikeaa tehdä tarpeeksi pieniä sukkia, nääkin on ihan mammuttikokoiset vastasyntyneelle (vaikka aloitin vain 36 silmukalla!). Onneksi näitä tekee jotakuinkin nopeasti vaikka jokusen harjoituskappaleenkin. Ja onhan tuossa toisaalta se tuiki tarpeellinen kasvunvara jo ajateltuna.
 
-
-
vauvan sukat, vihreä Novita Wool, 24 g, puikot (2,5 al.) 3 mm, 36 s.
 
Sukkasatoahan mä täällä odotan jo ihan malttamattomasti, sillä sukkia tosiaan tarvitaan taas.
 
 
Nyt olis kyllä niin mukava kaivaa joku oikein villainen neule puikoille! Mutta mitäpäs mä sitten teen niille kahdelle kevätneuletakkitekeleelle, jotka on ihan UFOja? Pyh, kun ne ei kiinnosta tippaakaan!
 
 
 
Kävin muuten kaupungin uusimmassa kangaskaupassa jo tutustumiskäynnillä, kun ikkunan takaa (pyörälenkillä) kurkistellessani huomasin, että siellähän oli jotain lankojakin myynnissä. Aika sekalaisia ne kyllä oli, enkä edes sortunut ostamaan yhtään. Oottekste muut vielä käyneet tutustumassa?
 
 
Langallista ja puikollista viikonloppua kaikille!!
 

Pitäis kai päivittää blogia vähän useammin. Nyt tuntuu, että joka kerta kun päivitän, on blogissa joku uus systeemi. Gummallista  .