Koska melkein kaikista mun aikaisemmista jämälankatöistäni jäi yhä lankaa jäljelle, piti keksiä jotain, mihin voisi upottaa ne jämätöidenkin jämälangat.

 

2447749681_a5d04bdae6.jpg

Tässä ei tosiaankaan tarvinnut pohtia, täsmäävätkö raidat :).

 

2448570988_f1028f5a9e.jpg

Ympyräinen sisältää n. 20-21 sorttia jämälankoja. Samosta ainakin monessa eri värissä, Cottonellaa, Ibizaa, Capria ja joitakin muita tuikituntemattomia vuosikertanyssyköitä.

Painoa kertyi 316 g. Ympyrä-väkkärätakin  mallilla (klik) tämä on tehty, tosin peitolle löytyy omakin ohje. Reunuksen virkkasin ketjusilmukkalenkeillä ja viimeinen lanka riitti juuri ja juuri. (haen linkit ihan kohta)

Raidoista voi tarkkaavainen lukija tunnistaa ainakin viimeistä edellisen postauksen jämäraitapaidan, kuopuksen aiemman tunikamekon ja muutamia muita blogissa aiemmin esiintyneitä lankoja. Meinasin ensin koota niistä sarjakuvan, mutta äh, liikaa vaivaa, ei nyt millään ehdi semmoista. Osa langoista on kotoisin edelliseltä vuosisadalta ja nyt on ainakin kaksi jämälankakoria tyhjennetty ihan kokonaan. Tosin tähän työhön lankaa haeskellessani löysin  -tietty! - lisää jämälankaa. Onpahan sitten matskua seuraavia jämäprojekteja varten. Kilo meni rikki jämistelyssä, joten eiköhän tämä jo riitä :).

1427965.jpg