Eikös olekin kätevää, kun saa samalla vaivalla neuloa patalapun molemmat puolet, eikä tarvitse kuljetella lankajuoksuja neuleen takana.

Langat kulkee siististi ja joustavasti mukana tuolla työn keskellä koko ajan. Aivojumppaa tosin täytyy harrastaa, että ei mene ihan umpisolmuun sen kuvion kanssa. Kyseessä on siis onteloneule. (ainakin sentapainen)

184756.jpg184758.jpg

Tässä ne patalapun molemmat puolet.

Pikavilkaus systeemiin:

Näin mulla on ne molemmat langat mukana. 184752.jpg

Takapuolen langan neulon nurin tuolla takana, kas näin:

184753.jpg

184754.jpg

Ja sitten sen etupuolen langan neulon oikein tässä etupuolella:

184755.jpg

Kuviokohdassa langat vaan vaihdetaan ja muistetaan jättää se langankierto tuonne väliin. Kokeilkaa, tää on kivaa.

184760.jpg

Kokeiluteknisistä syistä tein näihin tuohon reunaan kolme silmukkaa ainaoikeaa molemmilla langoilla yhdessä. Sitä ja paria muutakin asiaa vois vähän säätää nyt, kun vauhtiin päästiin..

 

 Lapelle on muuten 70969.jpgpaketti tulossa, laitan siitä vaikka kuvan fufoblogiin. Ei, en minä tunkenut sinne kaikkia omia keskeneräisiä tekeleitäni, vaikka houkutus suuri olikin. Kyllä se paketti oli ihan varta vasten fufoilua varten kasattu.

 

Päivän kysymys: Mihin oot koukussa nyt?

Mulla tais ylösalasraglaninnostus vähän jo hiipua, tän onteloneuleen vois vaikka adoptoida seuraavaks. Huiviaddiktiota yritän vältellä kaikin voimin, vaikka se ihan nurkan takana vaaniikin ja sukka-addiktion kanssa kai pitää vaan oppia elämään. Onneks nyt on vähän seesteisempi vaihe sukkien suhteen :).