Mietin tätä asiaa vielä tovin ja tulin sellaiseen tulokseen, että koska tämä lapastelu nyt on jo näinkin pitkällä, jatketaan entiseen tapaan. Useimmilla kuitenkin on blogi, jossa lapasia voi esitellä ja on jo pilvin pimein esiteltykin. Aika iso homma olisi nyt jo tehtyjä lapasia etsiskellä ja siirrellä uudelleen.
Mikäli innostusta lapasteluun on vaikkapa ensi vuonna, niin sitä voisi sitten hyvissä ajoin jo etukäteen vähän pohtia, miten käytäntö parhaiten toimisi.
 
Flickrin kuvagallerian voisi toki avata. Omassa hötömölöymmärryksessäni on liian suuria, suorastaan ammottavia aukkoja uskaaltaakseni sellaiseen ryhtyä. Kiinnostaisi kyllä sitäkin vähän opetella, mutta ei taida tähän hätään nyt ehtiä ;).
 
Eli nyt käsi pystyyn, eilen jo mahdollista vapaaehtoisapua tarjosivat Mustikka, Tuulia, Villasukka... ken haluaa laittaa kuvagallerian pystyyn? Sinne on sitten blogittomienkin mahdollista laittaa lapasia näytille, mikä tietysti olisi oikein hyvä juttu.
 
Kannatusta, muita ehdotuksia.....?
Palaillaanpa taas.
 
Lista, tietty: 250352.jpg
 
 
Edit; Siispä Tuulia ehti ensimmäisenä paikalle ja ilmoittautumaan, joten odottelemme siltä suunnalta flickriä ja lisätietoja, kunhan Ameriikassa on saatu tankattua tuikitarpeellista unta askartelijan iloksi :).
 
Nyt mää häivyn vähäks aikaa, lapastelkaas ahkerasti!!