Eilen juuri laskeskelin, että mulla on mukavasti vain pari hamsterityötä kesken ja nekin lähinnä pieniä viimeistelyjä vailla.

Olisihan mukavaa saada aloitetut työt valmiiksi ajallaan ja käydä sitten maaliskuun alkajaisiksi vähän lankashoppailemassa vaikkapa toivottuja vaaleanpunaisia sormikkaita varten.
 
Miksi ihmeessä en siis ensin tee valmiiksi niitä jo aloitettuja sukkia ja patalappuja? Miksi minä nyt juuri ja taas aloitan uuden työn? Köhöh, oikeastaan kolme uutta työtä. Mitähän järkeä tässä meikäläisen puuhastelussa taas onkaan?
 
2288074119_9074c26f73_t.jpg
 
No ei kai muuta, kuin että vaatekauppakierrokselta jäi mieleen pari ideaa ja muutaman päivän muhittuaan halusivat nuo ideat nyt sitten materialisoitua.
Lankaa puikoille taas, mars! Eikä mitään talvilankaa paksuilla haloilla, vaan kesää ja kolmen millin kapineita!
Ensimmäinen versio näyttääkin ihan toimivalta. Mutta eikös päähäni pälkähtänyt toinenkin tapa toteuttaa tuo samainen idea, joten oli aloitettava sama vielä toisinkin päin.
 
Kevättä kohti mennään, kun koukut ja puikot ohenee - hamsterisaldoni ei taida näillä eväillä kovinkaan juoheasti enää karttua.
 
 2288074665_6961e1f25a_m.jpg
 
Jotkut ideat ne vaan pitää saada toteutettua heti, nyt ja oitis, olivatpa ne sitten susia tai lampaita. Saapas nähdä, tuleeko tästä täys floppi vai keksinkö muka jotain oikeasti kivaa :)? Onko kyseessä sittenkin kuunlopun lähestymisen aiheuttama startitis * eli uusien töiden maaninen aloitusvimma?
Puikkojen ja koukkujen tikuttelu ainakin tuntuu nyt tosi hauskalta. Sehän tässä kai pääasia onkin :).
 
 
Varsinainen vesihiihtoloma loppuu ja arki taas saa. Meillon ollut hyvä loma :). 
 
Seuraavaa lomaa odotellessa, mukavaa alkavaa viikkoa!!