Hiippailin tänne hissukseen lisäämään langankulutuspuuhieni viimeisimmän, suunnattoman suuren saavutuksen. Kokonaista 43 g raidallista Novitan Woolia & jotain luonnonvalkoista, tuntematonta  lankaa muuttui pieniksi vauvansukiksi. Paras uutinen on, että käytin ihan viimeistä senttimetriä myöten jämäkerällisen tuota toista lankaa, ehkä jopa huikeat 10 grammaa! Woolia jäi toki jäljelle vajaa kerä :).

Hetken jo huvitin itseäni ajatuksella ryhtyä pitämään kirjaa kertyvistä jämälangoista. Jospa aina laittaisi langankulutuksen sijaan (tai lisäksi) muistiin paljonko lankaa jäi yli mistäkin työstä :). Sehän se olisikin hassu tilasto.

Harrastin aikaisemmin ihan tolkuttomasti kaikenlaisia tilastointeja, tosin enemmän ruutupaperikaavioina ja tukkimiehen kirjanpitona kuin minään hienoina diagrammeina. Ehkä nyt vain kuitenkin nakkaan jämäkerät vaakatilkkukoriin odottelemaan mukavia tilkkulankakavereita ja punnitsen ne vasta valmiissa töissä :).

 

 

Olisi taas tempauksiakin houkuttamassa. Salainen sukankutoja, Prinssistä tuhkimoksi (vai miten se nyt menikään...?) eli hirviökerien vaihdantatalkoot ja ties vaikka mitä. Taidan kyllä nyt ottaa tempausaikalisän :D.

 

Tuoreimman suomalaisen The Neulekirjan ehätin muuten toivomaan meidänkin kirjastoon hankittavaksi, toivottavasti pistävät töpinäksi! Olenpa ainakin jonossa ensimmäisenä.

 

Nyt menen vihdoin vähän neulomaan, sillä tänään en ole muuta ehtinyt kuin lankoja päätellä. Uusia kuvia ei nyt tule, koska kameran akku, piuha, kamera itse ja valmistuneet sukat eivät ilmaantuneet samaan aikaan tapaamispaikalle. Ehkä sentään huomenna?

1220022.jpg