Sain tän lahjahuivin valmiiksi aamupäivällä. Taisi olla hyvä lankavalinta, tehdessä ei ainakaan yhtään irtoillut karvoja. Toivottavasti ei käytössäkään. Lankana siis Dropsin Alpaca, koukku oli 4 ja salomoninsolmujahan siinä. Se on tuommoinen hartialiina, mittoja en ole vielä ottanut, yritän muistaa mitata ennen kuin laitan huivin pakettiin. Lahjan saaja tulee huomenna käymään, joten pitää laittaa illalla pakettiin.

129915.jpg

Reilu viikko sitten aloin värjäämästäni nallesta sukkia ja vaikka sen pitikin olla semmoinen välityö, niin alkoi vähän ärsyttää ne ympäriinsä ajelehtivat keskeneräiset. Päätin sitten laittaa vähän vauhtia sukankutaleisiin. Nää olis vaikka voineet mennä kylkiäisinä tuon huivin kanssa, mutta täytyy nyt varmaan ensinnä itse testailla värien pysyvyyttä. Eusulla ainakin on ollut vähän ankeita kokemuksia pesusta.

129914.jpg

On muuten hieno idea Marsulta ja Muoriskalta laittaa oma blogi koolauksille. Nyt näitä värjäilyjä alkaa olla jo niin paljon liikenteessä, että on tosi hyvä koota kokemuksia ja ideoita värjäilyistä, värinkestosta ynnä muusta.

129913.jpg

Voi olla, että näistäkin sukista lähtee väri heti ekassa pesussa,  joten testituloksia kuullaan sitten tuonnempana. Joka tapauksessa kutominen on viiskyt kertaa hauskempaa raitoja seuratessa :). Ne ekat vaaleanvihreäraidalliset on olleet kuopuksella käytössä vain vähäsen (ei nyt just oo ollut varsinaisesti  villasukkakelejä) mutta pesin tänään toisen. Otan vaikka kuvan, kun ehdin. Vähäsen se haalistui, mutta ei haitallisesti.

 

Hirmupaljon kiitoksia vielä kassikehuista!! Tykkään ite siitä toooosi paljon, toivottavasti löytyy kiva vuorikangas pikapuoliin. Yksi onkin varalla, mutta ajattelin vielä vähän katsella ympärilleni.

Nyt meen ottamaan pullat uunista ja sit häivyn saunaan, joten palaan tarkistamaan tekstin ja linkit illemmalla. Sori siis etukäteen haamut ja muut kummajaiset :).

Jipii, VIIKONLOPPU!