Päivät on pitkiä, jopa näin talvella. Tai sitten muisti on lyhyt. Mulla oli aamulla joku tuiki tärkeä juttu, minkä olisin halunnut tänne kirjata, mutta meidänpä kone oli tiltissä.

Vasta kun olin oikeaoppisesti nyppinyt kaikki töpsingelit irti seinästä pariin kertaan, alkoi kone taas toimia. Joten täällä ollaan taas =O)!! Mutta minä en enää muista sitä "tärkeää" asiaa. Tai on kai tullut muita juttuja tilalle.

Vahvasti kallistun tällä hetkellä tuon kaarrokeneuleen ja Woolin puoleen. Sitä lankaa on kiva neuloa, kun tietää tekevänsä mukavan pehmeää neuletta lapsille. Lankaakin saa tarvittaessa kaupasta lisää, joten taidan nyt tehdä ihan kunnollisen kokoisen neuleen, ehkä sen 150-senttisen.

Eilen oli mukavaa, kun olin saanut isännän slipoverin osat valmiiksi ja etukpl oli pingoittumassa, niin sai pitkästä aikaa neuloa jotain IHAN MUUTA!! Mutta tänään (+huomenna)  pitäisi tehdä sitten ne ääääh, inhat resorit. Tylsää hommaa, suoraan sanottuna. Mutta ei kai sliparia nyt voi tähän jättää. Yleensä kyllä voi ja jääkin, mutta joku kumma viimeistelykärpänen (vaiko häveliäisyys?) on nyt iskenyt, joten kai se tosiaankin täytyy tehdä ihan loppuun. Ja onhan se loppujen lopuksi pieni hinta siitä, ettei tarvii tehdä hihoja!!

Nyt tarvitsisin vielä käännösapua. Mitä mahtaa olla enkuks:

avaimenperä ja ranneke ?

Virkattu huivi olis kai crochetted scarf, vai?