Idea on totaalisen levällään, en ole itsekään ehtinyt sitä kummemmin miettiä. Kunhan nyt heitin ajatuksen uudelleen ilmaan KirsiJ.n ehdotuksesta. Koska pari rohkeaa olisi kenties tulossa mukaan Tai ainakin kokisi tarvetta moiseen, muotoilin jotain epämääräisiä ehdotuksia asian tiimoilta.
 
Itse olen jo mukana Spectrumissa enkä halua tähän kevään muutenkin kiireiseen aikaan mitään liian sitovaa projektia itselleni.
Toisaalta kuitenkin ärsyttää tämä oma selkärangattomuus monien UFOjen suhteen.
50699.jpg         53809.jpg
 
Jos vain keksisi riittävän houkuttelevan ja silti leikkimielisen tavan saada vähän vauhtia tuohon keskeneräisten laatikon (-koiden ja pussien ja nyssyköiden) tyhjennykseen, niin se kyllä innostaisi.
Ilmeisesti muitakin "patologisia aloittajia" löytyy.
 
Kertokaapa ehdotuksia "projektin" (pitää keksiä hauskempi sana, pelkkä projekti kuulostaa liian kankealta ja ryppyotsaiselta)
- alkamaisajankohdaksi
- kestoajaksi
- palkinnoiksi
- yms. toimintaideoiksi
 
 
Yksi ehdotus:
- kun on päätetty, milloin aloitetaan, jokainen kertoo oman tavoitteensa. Montako (ja suunnilleen minkä/ mitkä ) työt aikoo tehdä.
Sitten vaan vapaamuotoisesti kerrotaan homman edistymisestä blogeissamme.. Aikaahan voi olla vaikka syksyyn, lopuksi sovittuna ajankohtana kootaan saavutukset ja ollaan niistä kovasti ylpeitä. Jokaisesta sinä aikana lisääntyvästä ufosta pitäisi sitten kyllä rangaista jotenkin..
No tämä olisi tosi väljä ja venyvä tapa. Onko riittävän patisteleva ja toimeentartuttava??
 
Toinen ehdotus:
 
Sovitaan heti aluksi, että esim. kuukauden ajan jokaisen on tehtävä valmiiksi esim. 1 keskeneräinen per viikko
Se, ken pisimpään pysyy tässä vauhdissa, voisi saada ekstrapalkinnon.
Kuukausittain  arvotaan joku pikkupikkupalkinto niiden kesken, jotka vielä ovat mukana.
 
Se, joka määrällisesti saa eniten ihka oikeita marinaadeja valmiiksi asti tai purettua + tehtyä purkulangasta jonkun uuden vastaavan neuloksen voisi saada boonusta.
 
Äh, kylläpäs kuulostaa muuten sekavilta ehdotuksilta (saattaa kyllä johtua vuorokaudenajastakin vähäsen),  mulla ei nyt oikein ideat irtoile.
 
Kenties huomenissa tai lähipäivinä aikansa muhittuaan näkee päivänvalon joku kuningasidea joko minun tai jonkun muun päässä, siksi nyt vielä naputtelen tähän näitä ajatuksia.
Miettikää ja kommentoikaa, lisäilkää ja korjatkaa ..
 
Jos tuntuu hankalalta juuri nyt aloittaa, annetaan idean hautua ja otetaan uudelleen puheeksi tuonnempana !
 
Laittakaa kuitenkin ehdotuksia, näiden edellisten yhdistelmiä, tai jos joku tietää jonkun vastaavan projektin, niin valaiskaa mua pölkkypäätä, pliis!!!
Tämähän liippaa läheltä lankahamstereita, mutta langan ostamista ei kielletä! Eikä muutenkaan ole tarkoitus kisata kyseisen tempauksen kanssa.
 
edit.
tempauksen suhteen ovat kiinnostusta osoittaneet lähiaikoina ainakin:
Helminalle eli mä
 
editedit:
 Lape 
varauksin Villasukka
 Anu