66088.jpg

Meillä on juhlittu etukäteen kuopuksen 3-vuotispäivää ja nautittu myös kiireettömyydestä. Kun talossa on koululaisia, loman huomaa taatusti ainakin siitä, että ruokaa pitää laittaa vähän tavallista enemmän, vai mitä? Joka tapauksessa lomalla on jo nautinto, kun ei ole muutamaan päivään pakollisia aamulähtöjä eikä harrastuksiin vientejä. Nyt sitten pitäisikin olla voimia pannussa, kevään lähiviikot ovat aika kiireistä aikaa, kun aletaan valmistautua kokeisiin, lopputurnauksiin, kevätnäytöksiin, futiskauteen jne.

Omasta puolestani täytyy todeta monestakin syystä,että juuri nyt ei välttämättä ole paras mahdollinen aika millekään isommalle lisä(ufo)projektille. Mutta olen kyllä edelleen valmis olemaan mukana, mikäli kiinnostuneita löytyy. Täytyy sitten vain räätälöidä omat tavoitteet sen suhteen, mitä kaikkea muutakin pitäisi saada aikaan.

Ajattelin nyt jättää asian sillä tavalla auki, että tuonne aikaisempaan postaukseen (klikkaamalla edellistä pääset oikeaan paikkaan ja sivupalkin kategorioissa on myös nuo "viimeistelytempaus" -postaukset omalla rivillään, mikäli joku haluaa myöhemmin palata asiaan) voisi halukkaat ilmoittautua tämän viikon aikana. Sitten voisimme katsoa, ketkä ja millä mielellä ovat mukana vai tuntuuko paremmalta siirtää tempaus otollisempaan ajankohtaan. Huikatkaa eriäviä tai hyväksyviä mielipiteitä asiasta, parannusehdotukset ovat myös tervetulleita!

 

Käsitöille ei ole nyt lomasta huolimatta - tai ehkä juuri siksi - paljon ollut aikaa ja ehkä hyvä niin, välillä kai täytyy pitää vähän taukoakin. Jospa sitten uudella innolla ja uusilla ideoilla taas eteenpäin.

 

Kuvasin muuten tänään vähän aikaisemmin tekemiäni ristipistelyitäni, koska jostain syystä juuri pääsiäisliinoja löytyy useampia. (edit, seuraava kuva on seinävaate, muut pöytäliinoja)

66092.jpg

 

Vielä kun keksisi (joku onkin varmaan keksinyt) miten pyörönä neulotun neuleen saisi nätisti pingottumaan. Pingotan ne yleensä tasona, siis kaksinkerroin, mutta sivuista ei saa kovin kauniita. Etenkään, jos neuleen kääntää nurinpäin, sivuun tulee sellainen hassu taitos sisäänpäin.

Pitäisköhän kääriä se makuualusta tötterölle ja pingottaa sitten neule sen rullan ympärille - jostain syystä ei ole semmoista tullut ainakaan vielä kokeiltua.

 

Jahas, nyt sapuskaa kansalle ja illemmalla taidan vähän kurkistella, mitäs muut on saaneet aikaiseksi :).

Tässä vielä vähän maistiaisia herkkusuille kevään kunniaksi:

66090.jpg