Jasso, vuodatus näkyy olevan telakalla illalla sekä yön yli. Toivottavasti meidän systeemi saa vähän paremmain toimivan koneiston korjailun myötä.

Mun hamsterisaldo näyttää kolmen ekan viikon jälkeen 2600 g ylitystä. Laskeskelin etukäteen, että 100 g per päivä olis hyvä tavoite, joten se nyt sitten varmaan toteutuu. Ihan parasta on se, että sain itselleni paksun, lämpimän ja erittäin tarpeelliseksi osoittautuneen hiihtoneuleen siitä valkoisesta Isovelipuserosta, jonka tein vissiinkin tokalla viikolla. Punainen liivi oli toinen nappijuttu. Samalla olen saanut kulutettua 2 muovikassillista lankoja, joille ei meinannut oikein löytyä ideaa. Jämälankojakin on hävinnyt parempiin tarkoituksiin, kun on vähän käyttänyt mielikuvitusta.

Vaikka hamsterikuukausi jatkuu edelleen, mulla on jotenkin sellainen fiilis, että paras anti mulle on jo tullut. Yksi viimeinen viikko ilman lankaostoksia tuskin osoittautuu ylivoimaiseksi. Tosin nyt, kun oonkin yllättäen alkanut tykkäämään sekä Isoveljestä että Teddystä, jonkun blogissaan vilauttama vaaleanlila Teddy näytti kyllä aika ihanan houkuttelevalta. Sitä vähän kävin eilen kurkkaamassa kaupan lankahyllyssä, jospa sitä vielä viikon päästäkin olisi Vaparin hyllyssä edes vähäsen!

Nyt löysin oikein kivan villapuseron ohjeen, mutta aion tikutella sitä kaikessa rauhassa. Meikäläisen (apinakätisen) hihoja neuloessa ei parane pitää kiirettä, ettei ne jää vahingossa liian lyhyiksi. Samalla on oikeasti ihan kiva suunnitella, mitä, ehkä jotain keväistä, alkaisi seuraavaksi tehdä.

Yhdessä neulojien lista pitääkin varmaan tsekata seuraavaksi.

Nyt lämmintä kaakaota napaan, hiihtolenkin kunniaksi.

****

Ai-niin. Taisi jäädä vähän epätarkkoja tietoja noihin edellisiin valmistuneisiin. Liivi, joka on uusimman Modan ohjeella tehty, on siis alkuperäisessä ohjeessa Marine-langalle ja sovelsin sitä Jussi-langalle.

Samoin kassia on kehuttu, kiitos kovasti!! Kassin tein vähän muokkaillen aiempaa huovutettua kassiohjetta, joka löytyy Neulenuoteista. Tällä kertaa tein kassiin kapeamman pohjan, siis vähemmän ainaoikein-kerroksia ja muutoin kassi on sinistä korkeampi. Yläreunaan tein langankierroilla ja yhteenneulomisilla reiät (joita saksin huovutuksen jälkeen vähän auki) ja sangat on yhtenäistä i-cordia eli idioottiputkea (vrt. juuli) pujotettuna rei'istä.

406309.jpg

Lisään linkit tuonnempana, nyt on ihan pakko saada sitä kaakaoo.