On taas neuleet edenneet tällä tyylillä:

Aloitetaan neule nro 1 ilman kunnon suunnitelmaa. Lanka on wanhaa ja sitä on vähän naftisti, joten pitää vieläkin vähän soveltaa. Ongelma paisuu, joten jätetään neule nro 1 hautumaan. Aloitetaan neule nro 2, jälleen ilman kunnon suunnitelmaa. Mitkä langat ja puikot nyt sattuu ensin (kuopuksen) käteen osumaan. Kainaloiden kohdalla syntyy jälleen mittaongelma ja päättämättömyys neuleen lopullisesta muodosta alkaa vaivata. Jätetään myös neule nro 2 hautumaan.

Virkataan välissä hattu. Toki sitäkin pitää purkaa, mutta koska hatun tuleva omistaja kysyy koko ajan vieressä, joko hattu on valmis, se VALMISTUU!  Aloitetaan uusi virkkuu. Juuri sopivasti vauhtiin päästyä huomataan, että malli on ihana, mutta lanka näyttää kamalalta, joten jätetään virkkuu hautumaan ja palataan neuleeseen nro 1.

Puretaan MM-finaalin aikana neulottu Ykkösen etuosa ja jätetään neule hautumaan. Puretaan myös neuleen nro 2 yläosan kavennukset ja jätetään hautumaan.

Anotaan iltaloma, ja aletaan vimmatusti miettiä, mikä olisi sopiva kimppaneule. Puretaan sukanalku ja aloitetaan uusi. Kehitetään paniikki. Heitellään keriä ympäriinsä. Levitetään kaikki viime viikolla ilmestyneet neulelehdet ja kirjastosta lainatut käsityökirjat ympäri huushollia.

Otetaan aikalisä ja mietitään, riittääkö bensa. Loma-anomus menee nimittäin läpi :).