Monta rautaa on taas tulessa, muutenkin ja tietysti myös neulerintamalla.
Sukkakuun päätteeksi ajattelin vielä kutoa isälle synttärisukat. Khöm, se synttäri jo olikin, mutta melkein aina ennenkin lahja on ollut myöhässä. Isä tuskin yllättyy sen enempää lahjasta kuin sen myöhästymisestäkään :).
 
1021192.jpg
 
***
 
 
 
Katsokaapas nyt, millaiset söpöliiniset minisniikkerit (linkkiKatja on keksinyt tehdä! Ihanat, ja tietysti meidänkin kuopus nuo nähdessään sanoi samanlaiset haluavansa. Enpä yllättynyt yhtään :). Saatan muuten arvata väritoiveenkin :D.
 
Sniikkereitä on yhä syntynyt lisää monella suunnalla, vaikken niitä olekaan aktiivisesti viime aikoina Neulenuottilistalle lisännyt. Tosi hauskoja toteutuksia ja minua ilahduttaa kovasti, kun moni on kertonut kokeilleensa kärkialoitusta (ensimmäistä kertaa jopa) juuri sniikkeriohjeen avulla. Siihenhän tarkoitukseen se sniikkeriohje aikoinaan vähän sattumalta syntyikin.
 
***
 
Lapaskuu alkaa kuunvaihteessa ja loin jo valmiiksi silmukat rannekkeisiin, mutta vielä alkuviikon ajattelin ahkeroida damaskeja ja noita isän sukkia.
Onneksi huomasin, että lokakuussa onkin yksi "ylimääräpäivä", joten damaskitkin saattavat jopa valmistua. Vannomatta paras, kun on vauhti vähän hiipunut viime päivinä.
Nyt ei ainakaan saisi yhtään uutta työtä loikkia puikoille. Itsekuri ohoi!
 
 
Netissäroikkumisaikaa pitäisi myös rajoittaa jotenkin, mutta minkäs teet. On täällä niin paljon kaikenlaista mielenkiintoista. Lisääkin tulee koko ajan :).
 
 
Nyt on kylläkin mentävä haravoimaan ja akkunatkin on vielä pesemäti. Ovat niitä vähemmän houkuttelevia käsitöitä, mutta toisaalta, niistä syntyvä jälki on taatusti silmin havaittavissa :D. Meen siis.
 
 
Iloista syysviikkoa kaikille ja neulomisiin!!
 
 
Ps. Jos blogin uudelleenjulkaisukaan ei auta, niin kai mun pitää sitten varta vasten laittaa nuo napit uudelleen paikoilleen, kun eivät edelleenkään näy kunnolla. Edit-täti vierailee siis päivän mittaan touhuamassa - taas :).