Jipii! Kommenttien ilmoitustoiminto näyttää palanneen - vai onkohan nyt ennenaikaista hihkua? Yksi ilmoitus näytti tulleen täällä kertaa, jospa jatkossa sekin taas toimisi. Kommentit sinänsä jo ilahduttaa ja  joskus pitäisi jotain vastatakin, mutta sepä onkin hankalaa, jos ei tiedä kommentteja tulleenkaan.

Varsinainen asia liittyykin vähäsen Nonnan ja KirsiJ:n kommentteihin. Kiitos toivotteluista, mun jouluksitekemislista on oikeastaan aika kohtuullinen. Tai oli. Siihen nimittäin kummasti ujuttautuu koko ajan jotain lisää ja tänä aamuna sain Tehtävän.

Parisen kuukautta tuossa olkkarin korissa nököttäneet petroolit Teddyt nimittäin saivat mut tänä aamuna  ponkaisemaan sängystä oikein vauhdilla. Niistä pitää nyt tuleman esikoiselle joulujuhliin "joku". Sointuvanvärinen hamonen löytyi viime viikolla vaatekaupasta ja kai mulla sitten on alitajunnassa jotenkin pyörinyt, että mikä hamosen seuraksi joulujuhliin.

Nyt mä sen siis tiedän, ainakin sunnilleen. Aikaa on torstaiaamuun asti, mutta valmista mallia en aamulla ehtinyt hakea, joten otin mitat neidin toisesta puserosta ja silmukkamäärät arvioin kuopuksen teddypuserosta ja sitten vaan aloin tikuttaa. Jännitysmomenttina tietysti on se, että ko. lankaa on tasan kolme kerää. Olisin kerran ostanut sitä lisää, muttei ollut enää samaa värjäyserää. Näillä on siis pärjättävä. Nyt on vartalo-osa tehtynä ja alkaa hihojen säätö.

303024.jpg

Tää tietää nyt sitä, että puhuvat Teddyt on tehtävä, mutta muut työt jää sivuun. Kerrankin on pakko keskittyä yhteen työhön kerrallaan koko päiväksi. Ehkä jopa kolmeksi... Voi olla, että osa joululahjoista annetaan sit lahjakortteina tai osina, mut onhan joulujuhlan jälkeen vielä monta päivää aikaa. Eilen sain sitä paitsi 2 juttua valmiiksi. 

Multa yksinkertaisesti jää AINA jotain kesken. Jos saan kaikki aloitetut valmiiksi, niin innostun kuitenkin aloittamaan vielä jotain. Loputonta..... mut mua! Olis tosi kummallista, jos jouluaattoyönä ei olis mitään neulomusta keskeneräisenä :D.

 

Nonna; kyllä mä neulon ja luen samalla. Laitan kirjan soffalle (tai sängylle) viereeni ja neulon silleen vähän vinossa. Tai pidän kirjaa joskus sylissäkin ja luen tavallaan käsien välistä. Tai kirja pöydälle, vaikka vähän viistosti nojalleen ja sit neule vähän alemmas syliin. Tyylejä on montakin, riippuen vähän kirjan paksuudesta :). Pitää vaan muistaa välillä venytellä, toi kun ei tee kauheen hyvää niskalle ja hartioille. Nirsk.

Ja nyt takaisin sen Teddyn kimppuun. Hei!