Ensinnäkin; SeijaP on saanut jo voittamansa sukkalankapaketin. Tämähän oli arvontavoittona uudenvuodenutelussani. Langat on Seijalla jo sukkapuikoillakin, mutta minä mokoma en ole edes muistanut postata koko asiasta.
 
 
 
Meikäläinen lähtee sittenkin mukaan Lankahamstereihin, jämälankahamstraajien parhaaseen tukiryhmään.  Jämälangat saakoon nyt kyytiä! Tällä kertaa osallistunen hamstereihin kuitenkin (vain) 3 viikkoa, sillä jätän hiihtolomaviikolla neulomiset minimiin. Silloin aion keskittyä olennaisiin asioihin perheen kanssa, vaikka sitten hamsterineulonnan  kustannuksella :). Lankaa en tietenkään silti saa/aio ostaa. Siis ensi kuussa.
 
Iik, nyt pitää opetella uudet reitit Vapaa Valinnassa. Eihän lankahyllyille kannata mennä itseään suotta kiusaamaan. Kuopus voikin aluksi vähän hämmentyä, kun vakioreittimme kovasti muuttuu :D.
 
Tässä syy näihin pohdintoihin: joulustakin jäi taas lisää jämälankapäänvaivaa. 
 
1224407.jpg
 
 
Tilkka Amoria, ripaus seiskaveikkaa, pätkä Macarenaa, himpun verran silkkivillaa ja hahtuvaakin pari palleroista. Sinistä puserolankaa myös ja joitakin isompia keriä tietysti lisäksi.
Ei ihme, että lankakorin sisus ei vajene, kun joka työstä jää aina lankaa tähteelle. Näille on tehtävä jotain!
 
Jämälankatöistäkin jää niin usein tähteitä. Pahimmassa tapauksessahan kesken työn joutuu ostamaan peräti lisää lankaa, jolloin sitä saattaa jäädä jäljelle enemmän kuin sitä alun perin olikaan :). Kaiken kukkuraksi meidän huushollissa on jo ainakin kaksi isoäidinneliöpeittoa ja muutama muu virkattu jämälankaviltti, joten isompia jämälankatyöideoita otetaan vastaan mielihyvin! Lankojahan ei roskiin heitetä  :).
 
1224410.jpg
 
Tässä nyt yksi jämälankatyö , josta ei montaa grammaa jäänyt jäljelle. Auton korokeistuimen istuinalusta hahtuvasta vaakatilkkuperiaatteella. Joulukuussa tein, nyt vasta sain kuminauhat ommeltua tuonne taakse. Ihan kaikkea viheriää hahtuvaa en saanut upotetuksi tähänkään, mutta muutamia pieniä langanpätkiä saattaa vielä päätyä kukkakirjailuihin. 
Operaatio Jämälankatuho jatkukoon!
 
(Piilotehtävä lapsenmielisille: Montako kertaa yhdessä ja samassa tekstissä voi mainita sanan jämälanka?)