Lupasin esitellä meidän Junnutiimin töitä, joten tässä viikonlopun saldoa:

38592.jpg

Vasemmalla on 6-veen työ, valkoista Huopaslankaa sinisillä puikolla eli Suomen väreissä edetään! Nuorukaisen käsiala on aika tiukkaa ja välillä jouduttiin melkein kaksin käsin vääntämään, että saatiin silmukat siirtymään puikolla edes vähäsen. Niin ja sitten ne tietysti tipahti - onneksi saatiin kuitenkin kaikki pelastettua takaisin. Tästä tulee vielä avaimenperä, odottakaas vaan. 

Keskellä on 8-veen toinen aloitus. Ensimmäisestä tuli liian leveä, joten otettiin alku uusiksi, vähän ohuemmilla puikoilla ja vähemmillä aloitussilmukoilla. Nyt näyttää aika sopivalta - tästä tulee Olympiaranneke ja ehdottomasti Wool-langasta, ettei sitten kutita..

Oikealla Kymppiveen Pop-huivin alku, jossa  se pylväskin alkaa jo syntyä. Alku näytti aika hurjalta, jollei suorastaan epätoivoiselta, kun se oli vaan sellainen silmukkamytty, josta ei oikein meinannut hahmottua mitään vaatteennäköistä.

Mottona tällä hetkellä : Kerros päivässä pitää neuleen mielessä! (Kuva löytyy myös viralliselta Suomen joukkueen sivulta, sitä voi sit klikata, jos haluaa katsoa Oikein läheltä.)

Itse olen kainaloita myöten kaarrokeneuleessa ja nyt pitää mennä irrottelemaan sukkapuikkoja jostain.