edit lopussa

 

393285.jpg

ILOISTA ja SYDÄMELLISTÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!!

 

Taannoiseen Ystäväyllärihaasteeseeni on tartuttu, ihanaa!! Ira, SeijaP, Uhoava Gnu jo ainakin kertoivat yllättäneensä ystävänsä.

Uskomatonta, mutta sittenkin totta.  Sain oman ystäväylläripostin lähtemään erinäisistä vastoinkäymisistä (lue: omasta sähläämisestä johtuvista kämmeistä) huolimatta. Koska lähettäminen jäi viime tinkaan ja vähän sen ylikin, kerron siitä myöhemmin, ettei yllätys pilaannu. Omatekemissä lahjuksissa näyttää aina tulevan kaikenlaisia mokia, kumma juttu sekin.

Ja nyt meen laittamaan pienelle, mutta sitäkin rakkaammalle ystävälleni ruokaa!!

Muistetaanpas hemmotella rakkaitamme  tänään ja muutenkin :).

.edit.

 

Ootte te aikamoisia ja aikaansaavia!! Kokosin kommenteista, minkälaisilla itsetehdyillä antimilla on ystäviä yllätetty vastauksena haasteeseen tai muutenkin:
Iran kirjoneuloma patalappu , SeijaP teki ystävälleen Fifin , Uhoava gnu teki sukkia ja tumppuja kaverin lapsille , Rasa tarttui myös haasteeseen , Liinu lähetti hahtuvatumput ystävälleen, Johanna kutoi suloisen Minivillapuseron avaimenperäksi , Lettukin lähetti ystävälleen Fifin , Mariia lähetti napakymppiyllärinä  3 paria kirjoneuletumppuja ja myös Lankavuoren Minna on tehnyt sydänystävälle sydänlapaset!!
Tässä sitä onkin monia tosi hyviä lahjavinkkejä ystäville, vastaisenkin varalle, sillä hymy tuli huuleen jokaisesta.
 
Muitakin varmaan löytyy - ihanaa, kun vastasitte haasteeseen ja kiitos oikein paljon ystävänpäivätoivotuksista kaikille!!
 
 
********
 
Sitten, voi huokausten silta jälleen! Ei tainnut auttaa koneen huolto, joten jos tänne nyt tulee taas  pitempiaikainen hiljaisuus, se todennäköisesti johtuu meidän masiinan  totaalitilttaamisesta :(. Ensi viikko on myös koululaisten hiihtoloma, joten sekin saattaa aiheuttaa hämminkiä ja kiirusta ainakin.
Yritän sitten palata linjoille ainakin hamstereiden merkeissä, muuten tää on nyt aika epävarmaa puuhaa.