Akuutti keskittymishäiriö vaivaa, totta tosiaan. 
 
 
Yks puseronalku tuossa on pyörinyt, mutta jotenkin tuntuu, että puran sen pian pois, kun ei sekään oikein edisty.
Tein sitä alkuun 3 1/4 mm puikoilla ja vihdoin sain eilen aikaseks vaihtaa 3½ puikkoihin. Tai niinhän mä luulin. Tänä aamuna ajattelin etsiskellä valmiiksi jotain viikonloppuna autossa neulottavaa reissutyötä ja etsiskellessäni 3 mm pyöröjä, huomasin, että NE olikin kiinni siinä työssä, missä piti olla kolmepuoloset. Voi ARhGh.
 
Onhan tämä sekopäistä tämä keväinen elämä. Niin kuin muutkin (koululaisten, harrastavien ) muksujen äidit tietää, kevät on tosi jokasuuntaan repivää aikaa.
Muksujen talviharrastuksissa vedetään viimeisiä kevätjuhlia, turnauksia ja -näytöksiä ja samalla pyörii hyvän sään ansiosta jo kesätreenitkin kaiken maailman talkoineen ja palavereineen. Kaikkiin pitäis ehtiä mukaan, että tietäis, missä sit taas kesä mennään. Mukavaa tietty, että muksuilla riittää tekemistä, kun ne juoksentelee taas koko kesän ulkona kera mukavien kavereiden.
Omassa päässä vaan pöly lentää ja kevätväsy vaivaa ja taukokin vois olla paikallaan, mut siihen ei nyt olis aikaa.
 
Neulominenkaan ei nyt ota kunnolla tulta, joten sekin paras rentoutumismuoto meinaa välillä muuttua niska vinossa pakertamiseksi.
Mokoma typerä langanostokirjanpito saakin nyt tykkänään loppua. Mitä mä siitäkin stressaamaan! Kai sitä nyt joku virkistys sallitaan ilman huonoa omaatuntoa. Jep, eilen viimeksi meille muutti uusia keriä :).
 
Koko viikon oon suunnitellut alkavani jonkun tosi kivan virkkuutyön ja kaikki viimeisen vuoden aikana ilmestyneet lehdet on plarattu läpi moneen kertaan. Autossa onnaa silti paremmin neulominen, joten ehkäpäs joku kiva ja helppo reissuneule pistää vähän vauhtia tähän keskittymishäiriöön.
Tai sit pidän ihan oikeasti vähän taukoa, inspiraatiohan saattaa olla jo ihan nurkan takana odottamassa!
 
Kummallista, kun kesäksi olis niin kiva saada monenlaisia kesäneuleita, väritkin olis valoisia ja langat kevyempiä. Silti ei vaan pää sano, mistä kannattais aloittaa.
Keskittymishäiriö ulottuu vähän joka suuntaan ja kun ei ehdi surffailla haistelemassa uusia ideoita muilta bloggaajilta, niin lama senkus syvenee. Tää on paha kierre!
 
Viikonloppuna me kuiteskin matkataan ristiäisiin ja samalla reissulla viivytään ehkä parikin yötä. Pitäkää peukkuja, ettei kuopuksen nuhatauti pahene, sillä muuten suunnitelmat menee vallan uusiksi.
Sitten wielä wappuillaan, synttäröidään ja tiesmitäpuuhaillaan, mutta yhden päivän toukokuussa mä haluan ihan vaan lomaa. Vaikka puutarhanhoitoon.
 
Kesken on; Buttony, vihreävirkkuu, Bambupuseronalku.
Haluaisin aloittaa; neuleliivi kesäksi, virkattu jakku, myssyjä, muuta?
 
 
519588.jpg
 
Muuten, myssyilemään saa toki edelleen ilmoittautua, kutsuihin vain saattaa tulla muutaman päivän viive viikonlopun tienoilla.
 
 
 
Hauskaa alkavaa viikonloppua ja ulkoilemisiin!!
 
545757.jpg
 
329077.jpg
Kukkaterapia auttaa aina.