Raitojen neulominen antoi hyvän potkun viimeviikkoiseen neuleideaähkyyn. Pitää oikein laittaa muistiin, että: jos ei tiedä, mitä neuloisi, raidat auttaa aina :). Polvisukkien raitaleikki sai ylipitkään ToDo-listaankin vähän järkeä ja järjestystä. Mulla vaan meinaa hommat välillä mennä vähän överiksi. Niinpä on taas kohta raitoja ja sukanvarsia joka paikka väärällään, jos en pian lopeta.

1220022.jpg

Täällä siis silmät kiiluen pälyilen, mistä vielä löytäisin ainakin yhdet 3-milliset sukkapuikot seuraavaaan  sukanvarteen. Järkevämpää olisi tehdä jo aloitetut valmiiksi, vai mitä?!

* * *

Täsmäkeräykset on minusta hyviä. Silloin on joku sovittu aika ja sen puitteissa tehdään, mitä ehditään. Jatkuvat keräykset on vähän hankalampi juttu. Ilmassa leijuu kyllä tekemisen lupaus, mutta ilman deadlinea homma unohtuu, jäähtyy, muistuu välillä mieleen ja ehtii taas unohtua. Ajattelin nyt ottaa tavoitteekseni yhden hyväntekeväisyysneuleen tai vastaavan työn / kuukausi. Pitäisi johonkin sekin lista sitten laittaa muistiin, että tulisi tehdyksi. Ensimmäiseksi otan työn alle MLL:n (link klik) sukkakeräystinkini. Täällä on tapana jakaa neuvolan kautta vastasyntyneille sukat. Ajattelin tehdä neljät joka vuosi, eli yksi sukkapari per oma tenava.

* * *

1208791.jpg

Kaikki You make my Day -kukkaset yhdessä ja erikseen ovat tulleet erityisen suureen saumaan, sillä tämä viikko on ollut melkoisen harmaa ja ankea. Väsyttääkin vähän liikaa. Kukilla ilahduttivat minua vielä Lentokala ja Famukin, suuret kiitokset teillekin. Jos jaksaisin, laittaisin uuden kympin sarjan eteenpäin, mutta nyt en jaksa millään.

Joka tapauksessa kauniit kiitokset kaikille ihanille ihmisille, jotka täällä blogistaniassa jaatte kanssani tämän niin mukavan ja antoisan harrastuksen :).

 

Lepoisaa viikonloppua! Kilkuttelemisiin!