Lämmin kiitos kaikille neuvoista, ideoista ja mielipiteistä tuohon eiliseen pähkäilyyni.

Heppa (tanssinäytösasu) saa häntänsä toisista langoista, joten mulla on nyt hätävarana jonkun verran tuota Teddyä. Suunnitelma vaatii nyt vakavaa mietintää ja harkintaa, joten siirsin huivitekeleen mappiin H odottelemaan ja palasin siihen hommaan, mikä olisi pitänyt tehdä ennen huivia valmiiksi, mutta joka taas odotteli kiltisti mietintää mapissa P.

Maailman paras(kin) pusero-ohje käy pitemmän päälle yksitoikkoiseksi, joten siihen pitää saada vähän vaihtelua, esim. näin!! Sama kuvio kävi mullakin mielessä, mutta halusin siihen kuiteskin jotain muuta, en vaan keksinyt mitä. Fiksumpi olisi tietysti aloittanut silmukkamäärien täsmäämisillä ynnä muilla teknisillä yksityiskohdilla, mutta minä vaan plarasin summa mutikassa malleja ja etsin. Ja etsin.

Oletan, että huivihöntyily tuossa välissä sai aivonystyrät sopivaan asentoon, koska eilen löysin sitten hyvän mallin. Ja mikä lystikkäintä, mallikerta sopi 1 silmukan tarkkuudella (tai siis epätarkkuudella?) puseron helmaan ja sama päti hihaankin.

Yritin kyllä vähän filmata jotain näytettävää, mutta ei se oikein onnistunut. Vilautan nyt vähän kumminkin ja lähipäivinä toivottavasti tulee sitten jotain valmistakin.

91246.jpg

(Buahhahhaaah, oliks mulla tosiaan noi housut jalassa, voi käääääk! Ja pihahommissa oltu, joopa joo.)

 

Kysyisin nyt kuitenkin vielä sen verran neuvoa, että kannattaakohan tuota pellava-puuvillaneuletta kauheasti pingotella, vai höyrytänkö vai mitä tekisin sitten kun se on valmis? Ja mahtaako pellava venyä kovasti johonkin suuntaan?

Jännä juttu muuten, tuo neule kiertää aika selvästi. Päällä se (ainakin sovittaessa) asettuu ihan suoraan, mutta tuossa pöydällä kun mittailen sitä, niin se menee ihan kieruun.

Mutta nyt vielä hiha ja ne ## päättelyt.