Ja vastailua eilisiin kommentteihin lopussa.)

Niin, tässä tää toppi nyt sitten olis:

81622.jpg

Tämä valmistui viikolla. Käytin vanhaa kunnon Cottonellaa ja malli ihan sama kuin pikkusiskon Bambutopissa ja siinä keltaisessa. Ohjeen tilasin keväällä Ateljè Margarethasta samalla kuin sitä Idénan Bamboo-lankaakin. Nyt näytti kopioita tästä ohjeesta olevan paikallisessa (TeeTee) lankakaupassa - kera kivanväristen bambulankojen.

edit. Tämä toppi on n. 140-senttinen. Ei taida tuossa kuvassa mittasuhteet selvitä, kun ei ole ketään eikä mitään mallina. Ja joskus pitäisi vielä punnita sekin, paljonko kului lankaa.

 Tässä samalla listasin vähän uusimpia tehtyjä tuonne laatikkoon, ~ siitä hamuilut.

Kätevä ohje, kun kokoja on 1-2 vuotiaasta muistaakseni 11-12 vuotiaaseen asti.

Pojillekin ajattelin tehdä samalla ohjeella jostain sopivasta kesälangasta "korispaidat", ilman tuota frillaa toki. Itse asiassa meinasin tehdä tämänkin ilman rimpsua, mutta neiti itte toivoi rimpsun helmaan. Ja tein topin kainaloihin asti pyörönä - tosi nopeeta. Siitä eteenpäin sitten vähän vauhti laantui, kun tein takakpl:n kavennukset vähän omasta päästä, sitten aloin sählätä kaikkea muuta välissä ja tällä muistilla viikon tauon jälkeen ei todellakaan muista yhtään mitä vasen käsi on tehnyt tai suunnitellut joskus tekevänsä.. Muistiinpanot - ai mitä ne on? Jotain syötävääkö..

Mun piti vielä vastailla jotain eilisiin kommentteihin, hetki vaan, niin käyn lukaisemassa ne :).

Kiva, kun olikin monta kommenttia.

Lauralle kiitos nopeasta Suvivastauksesta. Puuvillasukat olis just kivat meidän äidille. Ja muillekin ja mullekin!

J-kylään Lähetysjuhlille me ei varmaan päästä, kun toi Voimakuppi on ihan pakollinen tänä vuonna.   Eikä valitettavasti oltu v. -98 Kuopiossa, oltiin just hakemassa/ostamassa taloa silloin. Viime vuonna osallistuttiin kyllä :).

Isrik kysyi aiemmin pikkutytön boleron ohjetta, se löytyy tämän kevään SK-lehdestä 04/06.

Ja totta tosiaan, ANBA minä olen.

Sovitaanko, että käytetään jotain KIP-pinssiä, missä sitten neulotaankin silloin 10.6.?