Tykästyin tähän malliin, mutta nyt lupaan 1 pitää 2  vähän 3  taukoa.

Aloitin tän suunnilleen kuukausi sitten. Käytännössä puseron neuloo alle tai about viikossa, mutta neljäs melko peräkkäin samaa mallia oli selvästi liikaa ja mulle alkoi sekä oikealta että vasemmalta ilmaantua muita kiinnostavampia juttuja tän puseron etenemisen kustannuksella. Välillä kyllä pääsin uudestaan vauhtiin, mutta sitten taas meidän matkat sotki aikataulua. Matkaan kun teki mieli ottaa kooltaan vähän pienempiä töitä.

Ajattelin alun perin kokeilla yhtä jippoa tuohon helmaan, mutta lopulta päätin kuitenkin neuloa sen suunnilleen ohjeen mukaan, koska ufovaara alkoi olla ihan todellinen. Jippo on nyt jemmassa, ties mihin se sieltä vielä ilmaantuu.

Tykkään tästä, kun Suvi on niin pehmeää lankaa ja värikin omenaisen hempeä :).

Tarkemmin sanoen kyseessä on siis Ullaneuleen ylösalaisraglan nro 4.

118173.jpg

Malli on musta edelleen superhyvä, kun sitä vois muunnella kuinka vaan, raidoittaa (jämälangoilla esmes), pidentää/lyhentää hihoja, neuloa pitsiä helmaan ja ties vaikka mitä muuta. Mielikuvitus vain on rajana. Ja päättelyt taas minimissä, kun ei tule ommeltavia saumoja mihinkään.

Nyt siis täytyy pitää ylösalaisraglaneista vähän taukoa, vaikka kieltämättä jo yhdet langat alkoi tänään kuiskutella vähän pienempää kokoa.... Hys-hys siellä korinpohjalla!