Pari pientä asiaa.

Ensinnäkin Nelmi on saanut lapastelupalkintonsa. Kuva löytyy Nelmin blogista, itse en taaskaan muistanut kuvata kuin mukaan lähteneet minilapaset, niistä kuva Flickrissä.

Lukekaa Flickrin  TÄÄLLÄ oleva ohje huolellisesti, ja jos suinkin maltatte, kannattaa lukea myös tämä Tuulian "Tervetuloa lapastelemaan" -viestiketju sieltä Flickristä. Ohje on kyllä selkeä, jos sen malttaa lukea loppuun asti ja hyödyllinen, etenkin jos olette uusia Flickrin käyttäjiä. Minäkin osasin sen avulla liittyä mukaan :). Jostain syystä kuvien julkaisussa on ollut viivettä ja ymmärtääkseni ainakin yksi syy viiveelle saattaa olla, jos olette uusia Flickrin käyttäjiä ja teillä on kuvia ladattuna omaan Flickr-kansioonne "liian" vähän. (alle 6 kuvaa?)

En tiedä, auttaako tämä yhtään, mutta ehdottaisin seuraavaa:  kokeilette vaikka varmuuden vuoksi kirjautua ensin  Flickriin ja ladata sitten itsellenne vähintään ne 6 kuvaa. Samalla voitte liittyä lapaskuu-ryhmään ja kenties kokeilla kuvien lähettämistä Lapaskuu-ryhmään vasta hieman myöhemmin.

Korjatkaa, jos tämä ehdotus on ihan outo tai tarpeeton tai puhun muuten ihan potaskaa. Oma tietämykseni esim. Flickrin toiminnasta on aika vähäinen, joten ilomielin otan vastaan korjauksia tai täsmennyksiä asiaa enemmän ymmärtäviltä.

Luen vielä itsekin nuo Flickriin liittyvät jutut uudestaan ja korjaan ohjetta, jos tarvetta on, mutta nyt täytyy hoitaa muutama alaikäinen unten maille.

 

P.S:

Ennen/jälkeen kuvat punaisista Lapsen Fritidslapasista täällä: 247975.jpg. Sieltä löytyy muitakin mun huovutuskokeilujani.

Lisää taas ens kerralla, nyt MOI!

--------------------edit eli juttu jatkuu-----------------------

  • Lisäsin tekstiin linkin tuonne Flickrin ohjeisiin.
  • Ziina; Krista hoitaa Fufoblogin asioita, lähetin jo sähköpostia, toivottavasti asia etenee sitä kautta!

Samalla mun käsityörintamalta laihahkot kuulumiset. Tänään oon myynyt kaffia, sämpylöitä ja arpoja tyttären turnauksessa ja kotiin tultua en edes muistanut, mitkä käsityöt mulla on tekeillä! 

Moukan tuuri huovutuksissa jatkuu silti, työnsin eilen päätellyn kassin koneeseen ja  se tuli aika kivannäköisenä sieltä koneesta ulos :D, hihii! Toivottavasti muistan näyttää vielä kuvia, kun kassi on kuivunut.

Totesin, että meillä ei taideta putkisukkia käyttää ja purin tyttärien putkisukista päät, neuloin resoria loppulangalla ja näin saatiin parit uudet säärystimet taloon.  Tässä ne purku-uhatut:

293413.jpg

Noi putkisukat on siis tehty joskus viime kevät/talvella, nyt vaan tuunasin niistä säärystimet. Luultavasti teen saman omillekin putkisukille kun ne alkaa uhkaavasti ohentua enkä halua niistä vielä kuitenkaan luopua.