Uskokaa tai älkää, elokuu on jo tosi vähissä. Samoin meidän ikioma 70969.jpg, hui sentään!

(Ja helpotuksen huokaus, myös..)

74986.jpg

Kuun vaihteessa kootaan siis keskeneräisten töiden viimeistelykisassa tempauksen saldo ja suoritetaanpa vähän palkintojenjakoakin. Koska Blogger on taas niiiiin ärsyttävän epäyhteistyöhaluinen,  julkaisen tuon "kilpailun" myös tässä:

 

Ajattelin palkita yhden voittajan sarjassa 3; "Kootut Selitykset" eli Surkeuden Huipentumat, Yllättävät Takaiskut, Suurenmoiset Riemuvoitot tai Mahdottoman Masentavat Tekeleet.

Jäävään itseni tästä sarjasta pois, mutta kuka tahansa muu fufoilija saa osallistua. Voit ilmoittaa koko fufoprojektisi kisaan tai yhden nimenomaisen työn. Tässä ei erotella ristipistoja, palmikoita, nurjia silmukoita, kaksoispylväitä eikä edes resorinsaumaa. Kaikenlaiset erimoiset tekeleet ovat kisassa mukana.
Riittää, että kirjoitat ja kerrot, mikä tässä kyseisessä työssä meni metsään, minkä dramaattisten käänteiden jälkeen sait sen vihdoin valmiiksi, miksi työ ylipäätään oli UFO tms. Sana on siis vapaa. Palkinto arvotaan kaikkien tarinansa kirjoittaneiden kesken.
Mikäli jokin tarina saa minut tipahtamaan tuolilta järkytyksestä tahi naurusta tai on muuten kerta kaikkiaan shokeeraava, saattaa kisa ratketa myös "paremmuuden" perusteella.

Ilmoita siis tarinaa väsätessäsi ja postaessasi, että "tämä tarina osallistuu fufoilun loppukilpailusarjaan nro 3", jotta tiedämme ottaa kaikki tarinat mukaan sarjaan. Jos olet jo aiemmin kirjoittanut sydäntäsärkevän, hupaisan tai muunlaisen esittelyn, laita linkki tai kopioi tarina tänne.
Ja nyt vaan kynät sauhuamaan.

 

(PS, Kisaan voi siis myös osallistua seli-seli-selittämällä, minkä kempelin takia ei saanut Yhtään Ainokaista työtä valmiiksi tms.)

Osallistumisaikaa on tietysti elokuun loppuun asti ja koska olemme erityisen hellämielisellä tuulella, tulevana viikonloppuna saa vielä katkoa viimeisiä langanpätkiä ja senjälkeisen hermojenlepuuttelun jälkeen terapoivaa kirjoitustyöskentelyä saa vielä jatkaa... no, ainakin tuonne ensi viikon alkupuolelle saakka. Laitan vielä jonkun tarkemman päivämäärän deadlineksi, kunhan selviää meidän omat ohjelmat ensi viikon osalta.

Laittakaa fufojutut mieluusti suoraan sinne fufoblogiin, löytyvät sitten suunnilleen samasta paikasta.

Muut fufokisasarjat löytyy *täältä fufoblogista* myöskin.