Asiallisen kysymyksen esitti tokaluokkalainen, kun katseli mun neulomistani eilen. On tässä sen verran kai huiveja jo neulottu, että perhe tietää sen olevan leviävää laatua ja aivan aiheellinen kysymys tuo olikin. Ainofifi on nyt puolessa välissä - tarkalleen puolessa, koska kahdesta omistamastani kerästä toinen loppui just. Ja silmukoilla alkaa olla ahdasta tuossa seiskan puikolla. AArrgh, että osaakin olla kankeaa neuloa noin isoilla puikoilla. Kuin olisi kaksi  lyijäriä kädessä ja niillä yrittäisi osua johonkin. Tai olla osumatta sormeensa joka pistolla.

47518.jpg

Testailin lisää perheen asiantuntemusta ja näytin tekelettä miehelleni. Mietiskelin ääneen, että yks ongelma tässä saattaa tulla. Herra katseli sitä huivinkolmannesta hetken ja tokaisi sitten: "Riittääköhän sulla puikot?" Ja ne tiesi vielä, että pyöröt auttaa siihen ongelmaan :D.

Oon vähän ajatellut, että nuo vaan kohteliaisuudesta hymisee, kun pohdiskelen välillä ääneen näitä neulebulmia. Mutta on ne tainneet oikeesti jotain kuunnellakin.

Nyt mars pitemmittä lörpöttelemisittä takaisin sen huivin pariin. Sitä paksupuikkotikutusta nimittäin pystyy tekemään vain pätkän kerrallaan, joten niitä pätkiä pitää sitten tehdä joka välissä.

Aurinkoista pakkaspäivänjatkoa kaikille!!