879248.jpg

Mun on kyllä pakko myöntää, että jään tosi helposti koukkuun. Milloin mihinkäkin, tällä kertaa nyt näihin jämälankatilkkuihin. Ihan pakko on aloittaa uusi heti, kun edellisen saa valmiiksi. Ajattelin tehdä pari vain näytiksi, mutta voi näistä koko peittokin vielä tulla. Jämälankoja ainakin riittää  - ja kuten päällimmäisestä tilkusta  näkyy, purkulankaakin :).

Mun pitääkin yleensä aika tarkasti valikoida, mitä mä ryhdyn tekemään - addiktiovaaran takia. Kaikki ei sentään ole yhtä kivaa ja/tai harmitonta kuin hyväntekeväisyystilkut :).

Yhden addiktion saa varmaan parhaiten laantumaan aloittamalla uuden. Kun elo on siirtymistä addiktiosta toiseen, niin jospas vaikka koukuttaisin itseni sukkasatoon seuraavaksi. Mitähän muu sukkaväki ja etenkin sukkaemäntä Kaisa muuten sanoo, kelpaakos säärystimet sukkasatoon? Multa nimittäin tilattiin yhdet säärystimet ja ihan piti Famulta käydä pyytämässä puikkoja lainaan, kun omat kolmemilliset oli jonnekin Jemmaan kadonneet. Tarviin nyt ihan niitä perinteisiä metallisia kitkuttimia, että saan tarpeeksi napakat alut.

Esikoinen käy aika kuumana, kun en vieläkään ole aloittanut niitä säärystimiä. Taidan nyt siis häippästä aloittelemaan, joten moi! JOS siis saan nyppästyä tän seuraavan peittotilkun irti kädestäni.

 

Muistiin merkitään; eripaksuisia vaakatilkkuja 7 kpl, paino yht n. 270 g, silkkaa jämälankaa.