Tänään: lankaa tuhoutui 27 g. Huraa! Lankatase näyttää siis aavistuksen paremmalta tän kuun osalta. Kuvan tekeleistä näytän, jahka saadaan poseeraaja paikalle ja hereille.

Tänään myös aivan omakätisesti estin ovelien lankakerien hyppäämisen kassiini. Ihan vaan kylmästi nostin kerät - joita oli ensin  4 ja sitten vielä 2 lisää - takaisin hyllyyn ja sanoin, että palataan asiaan joskus toiste. Mokomatkin ovelat alelangat. Vaan vähänkö oon lujahermoinen! Melkein kaksi tuntia istuskelin neulomassa lankakaupassa kaikkien niiden kerien ja vyyhtien keskellä ja mukaan lähti vain 3 mm piiiiitkä pyörö, joulusta asti odotettu. Sille olisin ostanut 4,5 -millisen kaverinkin, mutta niitä ei vieläkään ollut tullut.

 

 140609.jpg  121298.jpg

Nää myssyt on viime kesältä, mutta:

 

Ira kysyi kommenteissa, joko pian ehdittäis pipoilemaan taikka myssyilemään. Hmmmm, mitäs siihen pitäisi sanoa. Aika hulibumbelia on tämä keväänkorva yleensäkin ja monenlaista IRL-puuhaa lähiviikkoina tiedossa, joten jonkinlainen omatoimisuustempaus olisi mahdollinen, mutta jokailtaisia myssylistauksia en nyt uskalla luvata. Sinä aikana kun päivittäjäparka listaa päivän aikana valmistuneet myssykät, nopeimmat virkkaa kaksi uutta listalle, eli semmoinen systeemi ei taida oikein toimia.

Pipoviikkojen lopulla oli kyllä puhetta, että vastaava tempaus pidettäisiin keväämmällä kesähattujen, pitsilakkien ja vaikka virkattujen baskerien merkeissä.  Lisätietoa menneestä tempauksesta täällä: 351723.jpg 

Kiinnostuneita? Toteutusehdotuksia?

Vai odotellaanko vielä vähän kesää?

 

- 27 g / + 0 g