Mikä on kaikkein vaikein neule itse kuvattavaksi?

Enpäs ole vielä ainakaan itse osannut päättää, mikä vaatekappale olisi kaikkein hankalin kuvattava. Sukista omissa jaloissa tulee ihan omituiset, lakki ei onnistu ollenkaan ilman mulkosilmiä kuvanreunassa. Pusero pullottaa tai pömpöttää, jos ei repsota ja huivin alla on aina noin viisi leukaa tai ylileveä peffa, zuumailusuunnasta riippuen.
Tumput on kanssa yksi murheenkryyni, pitäisi vähintään olla apuna toinenkin käsipari.
 
Vihreät lapaset heittäytyi kuvatessa ihan kurittomiksi, onhan ne jo olleet käytössäkin. Tässä siis yksi tekemäni neulejoululahja. Lähinnä taisin näitä neuleita tänä vuonna tehdä omalle perheelle ja muutaman kummilapsille.
315586.jpg 315587.jpg
 
315588.jpg 315589.jpg
Mitä omituista näissä kuvissa mahtaa olla?
 
 
 
Koska se edellinen laskurin tasalukubongaus meni vähän hutilaukaukseksi, laitetaan NYT pystyyn uusi.
Tällä kertaa mukana on jekkua, sillä nyt pitääkin bongata blogin ALAreunassa nököttävä varalaskuri!
Laitoin toisen laskurin varoiksi silloin, kun alkuperäinen viimeksi otti omaa lomaa. Jostain syystä nuo laskurit raksuttavat blogivieraita ihan eri tahtiin, mutta nyt joka tapauksessa bongataan täsmälukemaa 123456 tuosta alemmasta laskurista.
Se, ken bongaa tismalleen oikean numerosarjan ja ilmoittaa siitä kommenttiloodaan, saa paketin.
 
Lisäksi vaivanpalkkana muille paikalla poikkeaville arvotaan toinen ylläri. Laittakaapas siis kommentteja tämän postaukseen perään. Jos tulee mieleen joku tosi hankala, hassu tai liki mahdoton  neulekuvausjuttu, niin olisipa hauska kuulla se!
 
Muutenkin voi toki jättää terveisiä mulle ja samalla saa vaikkapa laittaa bloginparannusehdotuksia,  jos tulee jotain mieleen.
Minä yritän sitten tehdä uudenvuodenlupauksia blogin kehittämistarkoituksessa :).
 
Osallistuminen kestää myöhäiseen perjantai-iltaan asti tai ehkä jopa viikonlopun yli. Riippuu nyt vähän loppuviikon ohjelmasta ja muusta sen sellaisesta. Muistakaahan laittaa joku yhteystieto mukaan.
Kisa alkaa NYT, onnea kaikille osallistujille tasapuolisesti!