Laskeskelin tässä vähäsen.
Helmikuussa kului lankaa hulppeasti yli 4 kiloa eikä hamsterikuun vuoksi tullut yhtään lisää. Minä siinä rehvakkaasti suunnittelin jatkavani edelleen samalla linjalla. Jos vaikka neuloisin kilonkin lankaa kuussa ja ostaisin uutta lankaa vain ns. tositarpeeseen, niin hyvästihän ne varastot sitten hupenisivat.
Vaan kuinkas mulle kävikään. Repsahdin erinäisiin talvilankojen alennuksiin ja muutamiin kevätlankojen uutuuksiin ihan 100 - 0. Enemmän tuli maaliskuussa takaisin, kuin helmikuussa ehdin edes kuvitella tuhoavani! Vielä ehtii lisääkin tulla. Toiv. ei!
 
Lisäksi mun langankulutus on maaliskuussa ollut aivan aneemista, juuri ja juuri ½ kiloa neulottuna ja kuukausi vetelee pian viimeisiään. Ihan meni paasto poskelleen ja vaihtotase näyttää juuri nyt varastojen pöyristyttävää kasvua hitaan ja tasaisen vähenemisen sijasta.
 
 
Tähän asti maaliskuun neuleet on olleet vähän sellaista muodon vuoksi neulomista - ilmankaan kun ei osaa olla. Nyt vihdoin löytyi inspiraatio ja aivan huippu (addiktoiva) malli, niin arvatkaas harmittaako. Siis kuka hölmö on aloittanut uusia sillisalaattijuttuja harva se päivä tekemättä entisiä valmiiksi. Ainakin neljä neuletta on kesken (Vihreä virkkuu, Vihreä Samos, Yks Vaaleanhempeä ja vielä Palmantuhoaja osa I ) ja ne pitäis tietysti urakoida alta pois heti paikalla ennen uusien aloittamista. 
Mut silmukathan voi kuitenkin luoda jo valmiiks??
 
 
477401.jpg
 
 
 
 
 
Nyt heti paikalla tekemään ainakin yks (1) keskeneräinen alta pois. Hopihopihop hus mars!