Kaikesta sormikashehkuttelusta huolimatta, tällä kertaa ei esitellä lisää neulottuja sormia. Muuten olisinkin varmaan innoittunut sormikkaiden teosta, mutta kun nämä rannekeviritelmät oli aloitettu jo aikapäiviä sitten. Suunnitelmiin ei tod. kuulunut sormikkaiden teko vielä silloin, joten lanka oli mitä korista löytyi. Vauvalangan jämiä olisi tarkoitus käyttää kaikenlaisiin pikkuprojekteihin ja siltä pohjalta tähänkin rannikas-kämmekäspuuhaan lähdettiin. Niin, siis lanka ei olisi sormikkaisiin edes riittänyt ja toisekseen kaksinkertainen bambino olisi ollut pikkulapsen sormikkaiksi aivan liian paksua.

Päätin nyt sitten kuitenkin tehdä nämä keskeneräiset pois pyörimästä, joten saanko esitellä, kuopuksen Bambinot:

1063353.jpg

 

Lankana 2-kertainen Bambinolanka, puikot resorissa 2½ ja sileässä 3 ½-milliset. Koristukseksi ja kätisyyttä erottamaan valikoitui nelivuotiaan päättäväisyydellä sydän.

 

Muutakin pikkusälää tänään väkersin. Näin eilen netissä notkuessani tällaisia  superhauskoja rannekkeita ja päätin tänään ulkomuistista kokeilla ideaa. Alkuperäiset on tehty tasona, mutta minä tein (tietenkin) pyörönä ja muutenkin pikkuruisen erilaisen. Hauska malli ja vaikkapa hyvä vinkki pienistä jämälangoista eroon haluaville :).

1063352.jpg

Taannoin Tove-langanlopusta neulotun ja huovutetun kännykkäpussinkin sain samalla kirjailu"innostuksella" viimeisteltyä. Nappivalinta on kuopuksen.

Taustalla näkyvä kirjava kangas on omatekemä aurinkovärjätty lakananpätkä. Olemme kuopuksen kanssa harrastaneet askartelu/käsityökerhoa  tänä syksynä ja se on ollut aivan superihanaa!! Huovutuksen, narupallojen ja muiden tosi kivojen kädentaitojen parissa vierähtää aika ihan hujauksessa ja minäkin olen oppinut monia uusia asioita, kuopuksesta nyt puhumattakaan. Ehdottomasti ihan paras harrastus vuosikausiin!

 

Nyt on muuten pitkästä aikaa puikoilla jotain vähän lapasta suurempaa. Menin ihan oikeasti "vain katselemaan" villatakkilankaa itselleni, mutta kotiin palasin poikapuseron langat kassissa. Perustelu: testaan lankaa, ja jos se tuntuu hyvältä ja löytyy hyvä väri, niin saatanhan tuosta vielä tehdä jotain itsellenikin :).

1063402.jpg

Omituinen viikko tämä kyllä on, kun ei yhtään hiukkaa tunnu torstailta! Viikonloppuna on tiedossa kaksi muksujen kotiturnausta puffetteineen ynnä muineen, mutta jossain välissä pitäisi kyllä Messuillakin päästä pyörähtämään. Ties, vaikka nähtäisiin Tampereella?!

 

Nyt sormet jo syyhyää tuon sinisen puserolangan kimppuun, joten heippatirallaa!

Eediit: Vastauksena kymysykseen: kuvan sininen lanka on Red Heart:n Damaris Color. Uusi tuttavuus mulle. Puolet villaa, puolet akryyliä (muist.), oikein pehmoista ja taatusti kutittamatonta?