Tai sitten oudon tavallinen?
Kaisa haastoi kertomaan 6 omituista tapaani.
Itsehän niitä outouksia ei edes huomaa ja sitten kun joku tulee mieleen, niin huomaa, että moni muukin "potee" samoja tapoja. Eihän ne silloin enää niin kovin omituisia tapoja olekaan?
 
No, jos nyt yritetään jotain keksiä, käsityöaiheisia vaikka alkuun.
  1. Mä en tykkää palmikoista. Tai on ne hienoja ja näyttäviä, mutt en tykkää ainakaan omissa vaatteissani niistä. Ne jotenkin pömpöttää ja olo on kuin Michelin-eukolla. Tavallaan ihailen palmikkoneuleita, mutta mieluiten muidenkin töissä parempi, jos palmikoita on käytetty hillitysti. Palmikoiden neulominen sinänsä on ihan mukavaa ja sopivan vaihtelevaa.
  2. Pitsineuleistakin tykkään vain, jos pitsiä on hillitysti. Siksi en varmaan tee pitsihuiveja useinkaan. Pitsiä voi olla rivi helmassa ja hihansuissa tai vaihtoehtoisesti kauluksessa, mutta kokonaan pitsineuleiset vaatekappaleet ei jotenkin ilahduta mun silmääni. Ihailen silti upeita pitsineuleita - kaukaa :).
  3. Kuljen kudin kädessä. Taitaa tosin muutkin kulkea, joten se siitä outoudesta ;).
  4. Haluaisin aina yöksi kotiin. Nukun yleensä niin huonosti muualla, että oma peti kutsuu. Toisaalta olis kiva välillä irrottautua ja toki esim. lomalla irrotellaankin.
  5. Maksalaatikon kanssa pitää ehdottomasti olla keitettyjä kananmunia, majoneesia ja puolukkahilloa. Paljon. (Perhe on samaa mieltä.)
  6. Nukkumaan mennessä pitää naaman olla huoneeseen päin. Minen saa unta, jos pitää nukkua naama seinään päin.
Lisää tulee varmaan mieleen myöhemmin, mutta tässäpä näitä.
Outin uutena bloggaajana haastan mukaan, muutkin saa ottaa, jos haluaa.