Kevätpäiväntasaushuivin eka vihje tuli viime viikolla. Kun lopulta sain päätettyä, että teen huivin Teeteen alpakasta, olikin eka vihje melkein saman tien tehtynä. Mun puolesta sais jo tulla lisääkin vihjeitä :).

 

Saas nähdä, riittääkö lankani. Mulla oli tuota kotona valmiina 3 kerää ja kävin vaihtamassa toisesta huivista yli jääneen sinisen kerän neljänneksi. Samaa värierää ei enää tosin ollut, mutta eiköhän noilla pärjätä. Laskeskelin, että jos huiviin menee enemmän kuin 4 kerää alpakkaa, niin sittenhän siitä tulee ihan hervottoman kokoinen! Toivottavasti näillä siis pärjätään... Ai että teinkö muka jotain mallitilkkuja tai laskinko tiheyksiä tai metrimääriä. Emmää. En tosiaankaan semmosia oo ehtinyt vekslaamaan Nauru eikä kuulu muutenkaan tapoihini. Pitäis kai..

 

Vekslaamista on muuten kyllä riittänyt, ainakin lapasrintamalla. Kirjoneulelapaset voi olla joko tosi addiktoivia tai sitten aika tuskastuttavia. Nyt mennään tuon jälkimmäisen puolella. Onneks oon sinnitellut tumppuset siihen vaiheeseen, että enää peukut puuttuu. Vai olisko vapaaehtoisia peukkujen neulojia lähimailla?? 

Aloitinpa sitten turnausneuletarpeeseen yhden tunikankin, josta saattaa tulla ehkä liivi tai sitten jotain ihan muuta. Joulun alla aloitettu pojan harmaa liivikin sai taas uuden mahdollisuuden, taidan sittenkin tehdä sen valmiiksi. Kun en vaan raaskinut purkaa.

Eli kovasti oon kyllä neulonut, mutta mitään en oo saanut aikaseks. Jos sitten ens kuussa?!

Mari  heitti haasteella, mut kas kun en oo ehtinyt vielä miettiä, mitä ihmettä kertoisin. Täytyy funtsia asiaa ja naputella jonain semmoisena päivänä, kun henki puhuu vähän juoheammin :).

 

Illaksi olis tiedossa ainakin näitä peukkuhommia.

Kutomisiin :).