Dropsin pääsiäistyöpajasta löytyi hauskat sukat.
Koska mulla oli sukankudin ihan "tyhjänä" ja sukkalankojen tuhousprojekti jo muutenkin menossa, en mitenkään voinut vastustaa tätä mallia, vaan pistin puput puikoille.
 
Soveltelin värejä omin toimin, koska esim. kirkkaankeltaista Nallea oli sen verran vähän, että hädin tuskin uskalsin laittaa sitä tuohon pupukohtaan pohjaväriksi. Liikeni siitä lopulta sitten vielä yhdet raidat sukan kärkeenkin. Puput tein kirkkaan valkoisiksi, jotta ne erottuisivat kunnolla pohjaväristä.
Nenä ja viikset on pistelty jälkeenpäin. Ensin en meinannut viitsiä, mutta kylläpä pupujen ilme kirjonnasta muuttui :).
 
Kirjoneule on aina niin koukuttavaa. Vielä yksi kerros ja vielä yksi, sitten kuvio alkaa muotoutua. Jalkaosan neulominen olikin taas vähän hitaampaa, tulivatpa kuitenkin valmiiksi. Nimppärisankari laittoi sukat jalkaan kouluun lähtiessään, joten hyvä, että ehdin napata edes nämä pari kuvaa eilen.
 
 
 
Pupusukat
 
Lanka: Novita Nalleja sekalaisia jämiä 90 g
puikot: 2,75 ja 3 mm
56 ja 60 s
Koko n. 38
 
Joskus ajattelin, ettei sukkien varsiin kannata tehdä kirjoneuletta, kun se kuitenkin jää housunlahkeen alle piiloon. Mutta nykymuotihan onkin taas sellainen, että hauskimmat sukat voi vetää housunlahkeen päälle. Pupuenergiaa koulupäivään ;D).
 
 
Samallahan tässä kävi niin hauskasti, että tulin tehneeksi mallitilkun. Nalle-lankaa ja 60 silmukan sukanvarsi... siitä varmaan kuullaan lisää vähän tuonnempana ;).
 
Iloisen keväistä viikonloppua ja virpoisaa palmusunnuntaitakin!